maritbet girişmaritbet
Ark Residence Güneşli'de 275 bin liraya daire!

Ark Residence Güneşli'de 275 bin liraya daire!

İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirilen Ark Residence, kazanç dolu yatırım fırsatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Eşsiz mimarisi ve lüks daireleriyle yerli-yabancı yatırımcının gözdesi olan İstanbul, her geçen gün değerine değer katıyor. 

Yeni ulaşım projeleri, alışveriş merkezleri, merkezi noktalara yakınlık gibi birçok faktörün etkili olduğu bu ayrıcalıklar sağladıkları değer ile adeta geleceği garantileyen bir yatırım anahtarı sunuyor. 
 
Hiç kuşkusuz İstanbul'un en önemli merkezlerinden Güneşli bölgesi birçok avantajı ile size sadece bir yaşam alanı değil prestij de sağlıyor. Bölge hem yaşam alanları hem ticari merkezleriyle yatırımınıza değer katacak bir konumda bulunuyor.

Ark Residence'ın terasında yüzen insanlar

TEM ve E5'in tam ortasında, Atatürk Havalimanı'na dakikalar mesafesinde bulunan Ark Residence Güneşli, lokasyonu ile başlı başına bir tercih sebebi... Yatırımınıza değer katacak bir konumda bulunan Ark Residence'da 5 farklı 1+1 tip, 7 farklı 2+1 tip, 6 farklı 3+1 tip ve tek tip 4+1 daireden oluşan toplam 110 lüks daire, 8'i dükkan, 2'si ofis olmak üzere 10 adet ticari alan yer alıyor. 

dışı camla kaplı yeşilliklerle çevrili residence

Daire fiyatları 275 bin liradan başlıyor 

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen, ve bölgenin cazibesini bilenler tarafından tercih edilen Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor. 

Şimdiden yüzde 25'i satılan daireler bölgedeki üniversitelerden Arel ve Kemerburgaz Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin aileleri, Metro Market ve banka personelleri tarafından özellikle tercih ediliyor. 

Güneşli Ark Residence'ın dış görünüşü

Ticari alanların fiyatları 8 bin liradan başlıyor 

3 bin 863 metrekare arsa alanı üzerine kurulmuş olan ve toplam 16 bin 865 metrekare kapalı alana sahip bulunan projede dükkanların metrekare fiyatları 8 bin lira ile 20 bin lira arasında değişiyor. 

Yabancılara satışın bulunmadığı proje Atatürk Havalimanı'na dakikalar mesafesinde bulunması, CNR Expo, Dünya Ticaret Merkezi ve Olimpiyat Stadyum'u gibi merkezlere yakınlığı nedeniyle bir tercih sebebi oluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ark Residence Güneşli'de 275 bin liraya daire!
  • 21.08.2015 15:47

Ark Residence Güneşli'de 275 bin liraya daire!

İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirilen Ark Residence, ...