maritbet girişmaritbet
Arda Turan, Selenium Ataköy’den ev aldı!

Arda Turan, Selenium Ataköy’den ev aldı!

Barcelona'da top koşturan ünlü futbolcu Arda Turan, Ataköy'de inşa edilen Selenium Ataköy projesinden daire satın aldı.

Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan, Aşçıoğlu imzasıyla İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen ikonik proje Selenium Ataköy'den ev sahibi oldu. Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona'da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan da Selenium Ataköy'ün cazibesine kapıldı.

Yaşamın başladığı Selenium Ataköy, cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından cafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, kuru temizlemeden dinlenme salonlarına kadar her ihtiyaca cevap veren bir proje olarak öne çıkıyor. 

Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy'de inşası tamamlanan ve Aşçıoğlu'nun bu bölgedeki ilk projesi olan Selenium Ataköy'de yaşam başladı. Alışılagelmişin dışında estetik ve göz alıcı eliptik mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Selenium Ataköy'ün sakinlerinden biri de uzun yıllar Galatasaray'da futbol oynayan ve elde ettiği başarısıyla göz doldurarak kariyerini Barcelona gibi dünyaca ünlü bir futbol kulübünde sürdüren Arda Turan oldu. Başarılı futbolcu, Selenium Ataköy'den 1+1 tipte iki daire satın aldı. 

selenium ataköy loft daire

Ayrıcalıklı Yaşama Açılan Sosyal İmkânlar

Geniş balkonları sayesinde hem Marmara Denizi'ne hem de 24 saat yaşayan İstanbul'a hâkim bir manzara imkânı sağlayan Selenium Ataköy, eliptik mimarisi doğrultusunda dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş bir mekân algısı sunuyor. 

Selenium Ataköy'ün sakinleri, mevcut sosyal alanlar ile ihtiyaç duydukları birçok şeye tek bir noktada ulaşıyor; sessiz ve sakin olan kütüphanede kitaplarını okuyabiliyorlar ya da cep sinemalarında film keyfi yaşıyorlar. Sakinlerinin sağlığını da düşünen Selenium Ataköy, çok amaçlı spor salonu, squash salonu, pilates stüdyosuyla misafirlerini bekliyor. Bunun yanı sıra sosyal alanlar kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA ile dinlenme odası yer alıyor.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar
  • 04.05.2023 11:22

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız f ...

Barcelonalı futbolcu Aubameyang'ın evi soyuldu!
  • 29.08.2022 14:00

Barcelonalı futbolcu Aubameyang'ın evi soyuldu!

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Pierre Emerick Aubameyang'ın evinde sila ...

Aslıhan Doğan Turan evinin kapılarını açtı
  • 16.07.2021 09:49

Aslıhan Doğan Turan evinin kapılarını açtı

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan evinin kapılarını açtı. YouTube sayfasında evini ...

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi
  • 28.07.2016 09:32

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde sona gelindi. Ar ...