maritbet girişmaritbet
Aralık ayında hangi projeler görücüye çıkacak?

Aralık ayında hangi projeler görücüye çıkacak?

2014 yılının son ayında 4 yeni proje satışa çıkmaya hazırlanıyor

2014 yılının Aralık ayında 3 tanesi İstanbul Anadolu Yakası'nda olmak üzere toplam 4 yeni konut projesi satışa çıkacak.

2014 Aralık'ta yeni satışa çıkacak konut projeleri;

Avrupa Bahçekent 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi 78 bin 639 metrekare alan üzerinde toplam bin 389 konuttan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde satışların Aralık ortalarına doğru başlaması planlanıyor.

Simart City 

Simart City projesi Si Yapı tarafından Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blokta toplam 200 konuttan oluşan Si Yapı Simart City projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Ön talep toplama süreci devam eden Ümraniye Simart City projesinde resmi satışların Aralık ayı içinde başlaması planlanıyor. Simart City Ümraniye projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor.

DKY Kartal'da metrekaresi 4 bin lira

Kartal kentsel dönüşüm kapsamında Praktiker arazisi üzerinde karma bir proje geliştiren DKY İnşaat, Aralık'ta projeyi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. 16 ve 20 katlı 5 bloktan oluşan DKY Kartal projesi toplam 350 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşan projede konutların yanı sıra ofis ve Metro Cash & Carry yer alacak. DKY İnşaat Kartal projesinde konutların metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin TL olması planlanıyor.

Çukurova'dan Kartal'a 3.proje

İstanbul'da Adanus Park ve Çukurova Tower projeleri ile bilinen Çukurova Gayrimenkul Kartal'da yeni bir projeye daha imza atacak. 7 bin metrekare alan üzerinde toplam 2 bloktan oluşan Çukurova Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Çukurova Kartal projesinde satışların Aralık sonu gibi başlaması planlanıyor. 

Şengül Kırmızıtaş/HaberTürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aralık ayında hangi projeler görücüye çıkacak?
  • 02.12.2014 11:33

Aralık ayında hangi projeler görücüye çıkacak?

2014 yılının son ayında 4 yeni proje satışa çıkmaya hazırlanıyor ...

Yılın son ayında hangi projeler görücüye çıktı
  • 01.01.2014 10:21

Yılın son ayında hangi projeler görücüye çıktı

Aralık ayında görücüye çıkan konut projelerini sizin için derledik ...