maritbet girişmaritbet
Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı

Hayata keyif katan yaşam seçenekleri ile ve sosyal donatılarla hayata geçirilen Aqua City’de teslim için geri sayıma başlandı.

Denizli'de yepyeni bir yaşam hedefleyen ve Denizli'ye ilk kumsalı getirerek şehre farklı bir görüntü kazandıran Aqua City'de  yaşam Temmuz 2017'de başlayacak. 

Sinapaş tarafındam hayat geçirilen proje 73 milyon ciro hedefliyor. 1.800 konutun yer aldığı Proje dahilinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. Aqua Denizli City'de daire fiyaları 239 bin liradan başlıyor.

Denizli ve Ege Bölgesi'nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City'deki ayrıcalıklı yaşamda yerini almak isteyenler için teslimden önce son fırsat sunuluyor Ev sahibi olmak isteyenler 80 ay sıfır faiz fırsatıyla hayallerindeki eve kolayca ulaşabilirler. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasıyla birlikte bölgeye daha fazla canlılık gelecek. Denizli'nin her geçen gün yatırım değeri büyüyen ve gelişen bölgesinde sınırlı sayıda ev için Vade Farksız 80 Ay Ödeme imkanı, projede yer almak isteyen Denizlililere teslim öncesi son fırsat olarak sunuluyor.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Biz Sinpaş olarak, doğaya duyduğumuz saygıyla suya ve yeşile verdiğimiz öncelikle farklı temalı yaşam projelerimizi geliştiriyoruz. Oluşturduğumuz nitelikli yaşam alanlarında çevreyle uyumlu olmaya özen gösteriyor, bulunduğumuz tüm bölgelere değer katıyoruz. Aqua City Denizli de bu projelerden biri. Biz, tüm projelerimizde olduğu gibi Aqua City ile de yeni bir yaşam alanı inşa etmekten çok, gelecek nesillerin yaşamını inşa etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Aqua City Denizli, Ege Bölgesi'nin de temalı en büyük yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Teslimlerine Temmuz ayında başlayacağımız, Denizli'ye kazandırdığımız yepyeni bir yaşam konseptini söz verdiğimiz tarihte tamamlıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Aqua City Denizli olanaklarıyla dikkat çekiyor

Aqua City suyun birbirinden farklı halini kullanarak, Denizli'de daha önce deneyimlenmemiş bir yaşam sunuyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan Aqua City'de Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştıracak. Projede yer alan Denizli'nin en büyük spor kompleksi geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de Aqua City Denizli yaşamının önemli ayrıcalıklarından biri olarak öne çıkıyor. 
Yanı başında bulunan oksijen deposu Çam Korusu, Maldivler Bölgesinden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile projeden ev sahibi olmak isteyenlere bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan Aqua City Denizli, çocuklar için de tam bir oyun cenneti olacak. Kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları gibi temalı parkları bulunan Aqua City'de, ahşap oyun grupları da bulunuyor.

Tüm Şehre tepeden bakmak isteyenlere ‘Aqua Towers'

Tatil tadında yaşam sunan Aqua City Denizli'nin en prestijli etaplarından biri de AquaTowers. Denizli'nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. AquaTowers, Denizli'nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall'un hemen üzerinde yükseliyor. Denizli'nin yeni ikonları olacak AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 dairelerin çoğunlukta olduğu kuleler, hayatı zirvelerde yaşamak ve tüm şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Aqua City şehrin cazibesini arttırıyor

Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer almasıyla da Denizlilere büyük avantaj sağlayacak Aqua City Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aqua City ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

40.yılını kutlayan dev şirket yeni projesini tanıttı!
  • 22.10.2014 11:51

40.yılını kutlayan dev şirket yeni projesini tanıttı!

Sinpaş Yapı, Denizl'deki Aqua City projesini görücüye çıkardı. Projenin basın la ...

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!
  • 23.11.2020 14:36

Türkiye'de yenilenebilir enerjide hedef 2040!

Türkiye'nin elektrik üretiminde yenilebilir ve nükleer enerjinin payının 2040'ta ...

Aqua City’de yaşam başladı
  • 25.10.2018 10:30

Aqua City’de yaşam başladı

Şehrin en hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City, Denizli’ye ...

Sinpaş Aqua City Denizli’de teslim zamanı!
  • 10.07.2017 09:26

Sinpaş Aqua City Denizli’de teslim zamanı!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en bü ...

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı
  • 15.06.2017 14:49

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı

Hayata keyif katan yaşam seçenekleri ile ve sosyal donatılarla hayata geçirilen ...

Denizli Aqua Mall, Gripin konseri ile çoştu
  • 11.10.2016 14:17

Denizli Aqua Mall, Gripin konseri ile çoştu

Sinpaş’ın Denizli’deki Aqua City projesinin alışveriş merkezi Aqua Mall'da Gripi ...