maritbet girişmaritbet
Antepia Evleri'nde 219 bin TL'ye! 6 ay sonra teslim!

Antepia Evleri'nde 219 bin TL'ye! 6 ay sonra teslim!

Gaziantep’in en büyük ve en değerli konut projesi Antepia’nın göl manzarasını, şehrin yeni buluşma adresi olacak Agora Meydanı’nı ve deniz feneri konsepti ile tasarlanacak Fener Cafe gibi sosyal donatıları içine alan Safir Mahallesi’nde yaşam 6 ay sonra başlıyor. Antepia projesi tanıtıma çıktığı günden bu güne yaklaşık yüzde 35 prim yaptı.

 

Eşsiz göl manzarası ve keyifli bir bahçe yaşamı sunan Yakut ve Zümrüt etabında satışı devam eden 468 konut yer alıyor. 2+1 ile 9+2 yalıya kadar uzanan farklı büyüklükteki konutların fiyatları ise 219 bin 200 TL ile 1 milyon 811 bin 500 TL arasında değişiyor. 
 
“Söz verdiğimiz gibi 6 ay sonra Antepia'da yaşam başlıyor” 
 
Bugüne kadar Gaziantep'in en seçkin ailelerinin ev sahibi olduğu Antepia projesi, tamamlandığında burada yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağından bahseden Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Söz verdiğimiz gibi Antepia projemizde 6 ay sonra yaşam başlayacak. İlk etap Safir Mahallesi'nden ev sahibi olan Antepialılar göl kenarındaki evlerine yaşamaya başlayacaklar” dedi. 
 
 
Antepia'nın Yakut ve Zümrüt etabında satışların devam ettiğinden bahseden Nakıboğlu, Antepia'dan konut sahibi olanların bugüne kadar net karının yüzde 35 olduğu sözlerine ekleyerek, son dönemde Suriyelilerin Gaziantep'e ilgi göstermesi sebebiyle şehirdeki satılık ve kiralık konut fiyatlarının arttığını ve nitelikli konut bulmanın daha da zorlaştığının altını çizdi. Bu nedenle Gaziantep'in en büyük temalı konut projesi Antepia'ya da ilginin çok büyük olduğuna dikkat çekti.  
 
“Agora Meydanı kiralaması için gelen talepleri değerlendiriyoruz”
 
1 Eylül'de kiralama süreci için ön talep toplanmaya başlanan Agora Meydanı konusunda Taner Nakıboğlu “Gaziantepliler için yeni buluşma adresi olacağına inandığımız Agora Meydanı'nda sadece 32 adet mağaza yer alıyor. Gaziantep'in geçmişten gelen açık alışveriş anlanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı, Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, aynı zamanda yöresel tadları ve markaları bulabilecekleri bir yaşam alanı olacak” dedi. Bugüne kadar Agora Meydanı için farklı sektörlerden 150 firmadan ön talep aldıklarını da sözlerine ekleyen Taner Nakıboğlu, mağazaların kiralama sürecini 30 Ekim'e kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. 
 
 
Nakıboğlu, “Kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Agora Meydanı'na Gazianteplilerin yanı sıra, bu yıl 5 bin 500 öğrenci kapasitesine ulaşacak Zirve Üniversitesi öğrencilerinin de büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Üniversitenin hemen yanı başında yer alan Agora Meydanı, öğrenciler için de keyifli bir buluşma adresi olacak” dedi. 
 
Nakıboğlu ayrıca Agora Meydanı, Fener Cafe ve yaz kış yeşil kalarak doğanın içinde yaşıyormuş hissi verecek sahre alanları gibi sosyal imkanlardan tüm Antepialıların yararlanabileceğini söyledi. Gaziantep'te yaşayan seçkin bir kitleyi buluşturan Antepia projesinin Agora Meydanı şehrin yeni çekim merkezi olacak dedi.
 
Yemyeşil bir bahçe ve kusursuz göl manzarası 
 
Antepia ile bölgeye farklı bir yaşam tarzı sunduklarından da bahseden Nakıboğlu “Projemizden konut sahibi olan şanslı Gaziantepliler, artık manzara için veya bahçe keyfi için farklı bir yere gitmek zorunda kalmayacak. Evinin yanı başında, penceresini açtığında onları, deniz hissi uyandıracak eşsiz bir göl manzarası ve keyifle vakit geçirebilecekleri bir bahçe karşılayacak. Ayrıca geniş sosyal imkanlara sahip Antepia Clup'ta Türk Hamamı, sauna, SPA, fitness center ve yüzme havuzu keyfini yaşayabilecekler” şeklinde konuştu. 
 
Nakıboğlu, “Biz Gaziantepliler için bahçe yaşamı çok önemlidir. Bu sebeple Antepia projesinin peyzajı tasarlanırken bu konuya ayrı bir özen gösterildi.  Fıstık ağaçları, akasya, ıhlamur ağaçları ve rengarenk çiçekler Antepialı olmanın keyfini dört mevsim yaşatacak” diyerek projenin 75 bin metrekarelik gölün yanında, renkli bahçeleriyle de adından söz ettireceğinin altını çizdi.  
 
55 ay sıfır faiz avantajı devam ediyor 
 
Antepia projesinin satışı devam eden Yakut ve Zümrüt etabındaki daireler için banka kredili ve şirket bünyesinde özel ödeme koşulları yer alıyor. Projede şirket bünyesinde sunulan 24 ay vadeli ödemenin yanında, vade farksız 55 ay ödeme planı ile Antepialı olmak isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sağlıyor. 
 
2+1 dairelerden başlayıp 9+2 yalıya kadar uzanan farklı tipteki konutların yer aldığı Antepia'nın Zümrüt ve Yakut Mahallesi'ndeki fiyatları 219 bin 200 TL ile 1 milyon 811 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor.
 
 
Antepia bulunduğu bölgeye de değer kattı 
 
Antepia projesinin bulunduğu Kızılhisar bölgesi, 2012 Ocak ayında Bakanlar Kurulu Kararı ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak kabul edildi. Ayrıca Kızılhisar, GYODER'in Gaziantep 2015 öngörü raporuna göre de hızla gelişen bölgeler arasında yer alıyor. 2010'da tanıtımına başlanan Antepia projesinin bu gelişmeye büyük katkı sağladığı bugün net olarak görülebiliyor. Çarpık yapılaşmanın neredeyse hiç olmadığı bu bölgede, Antepia projesinden sonra lüks konut inşaatları hızla artış gösterdi.  
Proje Künyesi
 
Proje ismi:Antepia 
Firma:Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı
Konum: Gaziantep İli Şahinbey İlçesi / 
Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü yanı
Toplam Arazi:1 milyon m2
Toplam Konut:3 bin 470
Toplam İnşaat Alanı:560 bin m2
Yakut Etabı Teslim Tarihi:Ekim 2013 
Safir Etabı Teslim Tarihi:Mart 2013
Zümrüt  Etabı Teslim Tarihi:Mayıs 2014 
 
Antepia İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0342 472 05 05 - 444 19 74

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziantep’in kalbi Antepia’da atıyor!
  • 21.11.2014 15:47

Gaziantep’in kalbi Antepia’da atıyor!

Gazianteplilerin yeni yaşam merkezi Antepia’da hayat canlanıyor ...

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı
  • 13.06.2014 10:38

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı

Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı, hayallerindeki eve kavuşmak iste ...

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi
  • 02.06.2014 12:07

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi

Antepia’da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken 31 Mayıs 2014 Cuma günü “Yaza Mer ...

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın 3 projesi için 5 bin 600 adet çelik kapı sattı
  • 04.03.2014 11:19

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın 3 projesi için 5 bin 600 adet çelik kapı sattı

Sur Çelik Kapı’nın projelere özel ürettiği ürünleriyle markalı konut projelerini ...

Gaziantep son iki yılda arazi yatırımlarını çeken bölge oldu
  • 10.01.2014 10:10

Gaziantep son iki yılda arazi yatırımlarını çeken bölge oldu

Gaziantep'te 6. OSB'nin onaylanması ve Antepia projesi şehrin değer artışını tet ...

Antepia satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!
  • 06.08.2013 09:34

Antepia satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

560 bin metrekarelik proje alanıyla dikkat çeken Antepia'nın arsa alanı 1 milyon ...