maritbet girişmaritbet
Antalya Residence Airport, Ekşioğlu Bauking'le geldi!

Antalya Residence Airport, Ekşioğlu Bauking'le geldi!

Ekşioğlu, Antalya Havalimanı'na 1.5 kilometre mesafede inşaatına başlanacak olan Antalya Residence Airport projesinde 5 yıldızlı otel lüksü sunmayı hedefliyor

 

Antalya'da, inşaat firmaları havalimanı yolunu 'rezidans bölgesi' olarak belirlerken, bölgenin ilk rezidans yatırımını Ekşioğlu Bauking gerçekleştiriyor. Antalya havalimanına 1.5 kilometre mesafede inşaatına başlanacak olan 'Antalya Residence Airport' projesinde 5 yıldızlı otel lüksü sunmayı hedefleyen Ekşioğlu, 'Antalya'yı gerçek rezidansla tanıştırma' iddiasında. Akıllı ev teknolojisiyle inşa edilecek proje için yaklaşık 2 yıl ön çalışma yaptıklarını belirten Ekşioğlu Bauking Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Ekşi, "A'dan Z'ye akıllı ev teknolojisinin kullanıldığı projemiz, estetik mimarisi, sınırsız sosyal faaliyet alanları ve güvenlik donanımıyla çağdaş bir yaşam olanağı ve gerçek bir rezidans rahatlığı sağlıyor. Projeyi, sosyal tesisleriyle birlikte toplam 4 bin metrekarelik bir alanda inşa ediyoruz. 10 katlı 2 bloktan oluşan projede, 176 daire bulunuyor" dedi.
 
Beş yıldızlı otel konforu sağlamak konusunda iddialı olduklarını ifade eden Ekşi, "Antalya'da rezidans isminin altını doldurmak gerekiyordu. Cam giydirmeyle süslenen ve bodrum katında birkaç spor aleti bulunan her inşaatı rezidans ismiyle pazarlıyorlar. Gerçek rezidans algısını oturtmak için bu işe start verdik. Oturum başladığında, siteye özel çamaşır ve ütü odaları ile jeneratör olacak. Proje aynı zamanda, spor ve sağlık merkezi olma özelliğine de sahip. Projede, konutların yanı sıra, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness center, spa, tenis kortu, spor ve çocuk oyun alanları, kapalı otopark, toplantı salonu, resepsiyon, kafeteryalar ve bekleme salonu yer alıyor" açıklamasını yaptı.
 
Evin panjurlarından, mutfaktaki tüpe; klimasından elektriğine her şeyin akıllı teknoloji kullanılarak yapıldığını kaydeden Ekşi, "Rezidansımızda oturan kimse açık bıraktığı elektrik ya da suyun kaygısını yaşamayacak. Site girişlerinde araç plaka okuma sistemleri kurulacak. Oda servisi, araç kiralama, kuru temizleme, uçak bileti rezervasyonu gibi 5 yıldızlı bir otelin müşterisine sunduğu her hizmet projemizde mevcut" diye konuştu.
 
Antalya'da 17 yıldan bu yana konut yaptıklarını ancak 'Antalya Airpor Residence'le ezber bozacaklarını dile getiren Ekşi, " Antalya'da inşaat sektörünün en büyük sıkıntısı ruhsat alabilmek. 2006 yılından bu yana bölgede ruhsat alabilen tek firmayız. 32 milyon TL yatırımla hayata geçireceğimiz Antalya Airport Residence'in ardından bölgede 3 residence daha yapmayı planlıyoruz. Hedeflerimiz arasında, Çalkaya'yı rezidanslar bölgesi yapmak vardı, şimdi bu hedef doğrultusunda yatırımlarımızı şekillendiriyoruz. Projelendirdiğimiz diğer rezidanslarla birlikte, bölgeye 150 milyon TL'lik yatırım yapmış olacağız" şeklinde konuştu.
 
Tanıtıma özel 36 ay vade
 
Satışını Home Investor Yatırım Danışmanlığı'nın gerçekleştirdiği projede, tanıtıma özel 36 ay vade, sıfır faiz uygulaması var. Toprak sürecinde fiyatları düşük tuttuklarını, amaçlarının ilk alıcılara kazanç sağlamak olduğunu söyleyen Home Investor Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Arslan, "Projenin yüzde 15'ini bu imkanlar çerçevesinde satışa sunduk. Sonrasında elbette küçük fiyat oynamalarımız olacaktır" dedi. Antalya Residence Airport'ta kurumsal kiralama hizmeti de sunacaklarına dikkat çeken Arslan şöyle devam etti, "Lara Kundu Oteller Bölgesi, Antalya Havalimanı, Expo Fuar merkezi üçgeninin tam ortasında bulunan rezidans, yılın büyük bölümünde kiralama konusunda yüksek talep alacaktır. Hemen yanı başında bulunan Kundu Oteller bölgesinde kişi başı oda fiyatlarının yüksek olması, otellerde boş yer bulunamaması ve müşterilerin artık otel yerine rezidans daireler kiralama yoluna gitmesi en büyük avantajımız. Dairenizi günlük veya haftalık olarak kiraladığımız taktirde, klasik kiralama yönteminden çok daha fazla kira geliri elde edeceksiniz." 
 
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...

 Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi
  • 14.03.2023 09:52

Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi

1100 yataklı hastanede 40'ın üzerinde ameliyathane ve 250'nin üzerinde yoğun bak ...

İstanbul Havalimanı, yılın ilk 8 ayında 41 milyon yolcu ağırladı!
  • 26.09.2022 09:26

İstanbul Havalimanı, yılın ilk 8 ayında 41 milyon yolcu ağırladı!

Bu yılın 8 aylık döneminde Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ulaşım sağlaya ...