maritbet girişmaritbet
Ankara Uptown İncek'in kaba inşaatı tamamlandı

Ankara Uptown İncek'in kaba inşaatı tamamlandı

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek Konutları'nda 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaat tamamlandı

Uptown İncek, 2014 yılında ise bir yaşam merkezi olarak tasarlanan projenin detaylarını tamamlamayı amaçlıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı: “18 ayrı tipte 226 daire bulunan kompleks 36 katlı, yatay ve dikey olarak inşa edilen Uptown İncek'in, 11 ay gibi kısa sürede kabasını bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Belirlediğimiz sürede hedeflerimizi gerçekleştirmekle hem konut sahiplerinin, hem de projemizin başından bu yana bizi takip edenlerin güvenini tazeledik” Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı Uptown İncek konutları yolu yarıladı. 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaatı tamamlanan Uptown İncek, hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Yaşamını sürdüren herkesin kendisi için bir ayrıcalık bulabileceği Uptown İncek konutları hızlı ancak kaliteden ödün vermeden ilerlemesiyle dikkati çekiyor. 11 ay gibi bir sürede fore kazık ve bütün kazı işleri dahil kaba inşaatı tamamlanan Uptown İncek'te 2013 yılı hedeflerine ulaşıldı. Projeyi gerçekleştiren LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, plan ve hedeflerin tutturulmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, bu sürecin proje aşamasında planlandığını söyledi. 2012 yılının Aralık ayında inşaatın ruhsat aşamasının tamamlandığını hatırlatan Katırcı, “Uptown İncek'i projelendirirken hedeflerimiz arasında kaba inşaatın 2013 yılı sonunda bitirilmesi vardı. Titizlikten ödün vermeden hızlı çalışmamız sayesinde hedeflerimizi tutturduk ve 18 ayrı tipte 226 daire bulunan 36 katlı inşaatın kaba aşamasını belirlediğimiz sürede tamamladık. Kaba inşaatın zamanında yetişebilmesi için kendi özel hayatından taviz vererek çalışan ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük fedakarlıklar yaptık. Ancak bu özverilerimizin karşılığını yoğun ilgiyle alıyoruz” dedi.

Yeni hedefin 2014 sonuna kadar bitkisel peyzaj hariç tüm detayları tamamlamak olduğunu belirten Katırcı, projenin 2015 yılında Uptown İncek sakinlerine teslim edileceğini hatırlattı.

Sürecin hedefledikleri şekilde ilerlediğini hatırlatan Katırcı, şunları söyledi:
“Kalite ve güvenin adresi olan Uptown İncek'te her detayda titiz davranıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirerek yolumuzda ilerleyişimiz, Ankaralılar'ın da dikkatinden kaçmıyor. Hem projemizde konut sahibi olanlar, hem de Uptown İncek'in başlangıcından bugüne bizi takip edenler bu süreçten oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Belirlediğimiz sürede hedeflerimizi gerçekleştirmekle hem konut sahiplerinin, hem de projemizin başından bu yana bizi takip edenlerin güvenini tazeledik.”

Uptown İncek Konut Projesinde 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunuyor. Kompleks 36 katlı, yatay ve dikey olarak inşa ediliyor.

-Uptown İncek-
Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi TED Ankara Koleji'ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen LEMA Grup Uptown İncek projesinde de kailte ve güvenden ödün vermiyor.

Uptown İncek İletişim Bilgileri;

Web: http://www.uptownincek.com
Telefon: 0312 483 55 55

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uptown İncek Konutları örnek dairesi
  • 16.01.2014 09:06

Uptown İncek Konutları örnek dairesi

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek Konu ...

Uptown İncek Konutları proje galerisi
  • 15.01.2014 17:45

Uptown İncek Konutları proje galerisi

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek Konu ...

UPTOWN İncek, tatil tadında bir yaşam sunuyor
  • 04.08.2017 14:47

UPTOWN İncek, tatil tadında bir yaşam sunuyor

Ankara’nın İncek bölgesinde yaşamın başladığı UPTOWN İncek konut projesi, sosyal ...

Yaman Pamukçu'dan 'Yerden Göğe' mimari bakış açısı
  • 28.11.2015 09:58

Yaman Pamukçu'dan 'Yerden Göğe' mimari bakış açısı

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İnc ...

Ankara’nın en oksijenli bölgesine ilgi yoğun!
  • 26.10.2015 11:00

Ankara’nın en oksijenli bölgesine ilgi yoğun!

İncek Yumrutepe, şehir merkezinden uzaklaşmadan, temiz havayı içine çekebileceği ...

Uptown İncek, Ankaralıları temiz hava ile buluşturuyor
  • 07.10.2015 09:28

Uptown İncek, Ankaralıları temiz hava ile buluşturuyor

Lema Grup tarafından Ankara’nın oksijen oranı en bol bölgesi olan İncek Yumrutep ...