maritbet girişmaritbet
Ankara Parkvadi Premium evlerinde 76 daire!

Ankara Parkvadi Premium evlerinde 76 daire!

Ankara Parkvadi Premium evlerinde 50 ile 1000 metrekare arasında 76 konut bulunuyor. Ankara Parkvadi Premium evlerinde m2 fiyatları 4 bin TL seviyesinde

 

Ankara'da Dikmen vadisindeki 1, 2 ve 3'üncü etabın tamamını cepheden gören arsa üzerinde inşa edilmiş olan ve başkentin en lüks projesi olma iddiası taşıyan Parkvadi Premium Teras Evler'de, sadece 76 seçkin aile yaşayacak.
Halen 70 seçkin ailenin arandığı Park Vadi evleri, inşaat kalitesinde ve malzeme kalitesinde ulaştığı en üst noktada ve Park Vadi'nin son aşaması. İskan ruhsatları ve tapuları alınmış ve oturmaya hazır ayrıcalıklı bir site alan Ankara Parkvadi Premium Teras Evler, en lüks malzemelerle inşa edildi, kullanılan malzemelerin büyük bölümü de ithal.

Parkvadi Premium Teras Evler, "İlk görüşte aşk" sloganıyla sunuluyor. Kuzu-Ulubol iş ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Ankara Parkvadi Premium evleri, Avrupa Konseyi tarafından ödüllendirilen Türkiye'nin ilk ve tek projesi. Sadece 70 seçkin aile aranan Parkvadi Premium konutlarında satışların kısa sürede tamamlanacağı tahmin ediliyor. 76 adet konuttan oluşan Ankara Parkvadi Premium projesinde 50 adet 280 metrekarelik düz daire, 16 adet açık teraslı dubleks, 10 adet 700 ile 1000 metrekare arasında değişen tripleks daireler bulunuyor. Parkvadi Premium Teras Evleri'nde metrekare fiyatı 4 bin TL civarında bulunuyor.
 
Parkvadi Premium'da otopark sorunu yok!
Parkvadi Premium evlerine ulaşım, hem Hoşdere caddesinden hem de Dikmen caddesinden iki yönlü sağlanabiliyor. Ankara Parkvadi Premium evlerinde Düz dairelerin 2, dubleks dairelerin 3, triplekslerin ise 4 araçlık kapalı otoparkları var. Ankara Parkvadi Premium evlerinde 2 günlük su ihtiyacını karşılayacak su depoları, 24 saat kesintisiz elektrik sağlayacak jeneratör grubu, tüm site kapalı ve açık alanlarını 24 saat izleme ve kayıt etme özelliğinde güvenlik sistemi kurulurken, projede, güvenlik sisteminde de son teknoloji kullanıldı. Yaya ve araç giriş çıkışları elektronik sistemli kapılardan sağlanan Parkvadi Premium evlerinde giriş güvenlik noktalarıyla konutlar arasında iletişim sağlayacak intercom sistemi mevcut.
 
Parkvadi Premium evlerinde sosyal donatı çok
Parkvadi Premium Teras Evler'de, fiberoptik kablolamayla mükemmel bir iletişim alt yapısı sağlandı. Hızlı internet erişimi, IP TV, 40 kanallı uydu yayını, D-Smart ve Digitürk altyapısı kurulan Parkvadi Premium evlerindeki tripleks daireler, sınıfının en lüks ve en kullanışlı konutları olarak gösteriliyor. Parkvadi Premium evlerinde en alt katta yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Amerikan bar, spor alanı, duş ve güneşlenme terası bulunuyor. Ayrıca hizmetli odası ve banyosu da bu katta yer alırken, Parkvadi Premium evlerinde bu katın altında daireye özel ısıtma, havuz filitrasyonu, su arıtma gibi mekanik ekipmanlar ve tesisler bulunuyor. Parkvadi Premium evlerinin giriş katında vadiye hakim büyük bir salon, çok lüks ve kullanışlı ithal mutfak ve misafir tuvaleti var. En üstte hepsi banyolu yatak odaları, genel banyo ve çalışma odası bulunan Ankara Parkvadi Premium evlerindeki toplamda 5 banyo ve yedi tuvaletli triplekslerde, çalışma ve ebeveyn yatak odalarının geniş balkonu var. Isıtma, soğutma, havalandırma otomasyona bağlı çalışan Parkvadi Premium evlerinde merkezi klima olan konutlarda, döşemeden ısıtma yapılıyor.
 
Parkvadi Premium evlerinde kapılar parmak iziyle açılıyor
Parkvadi Premium Teras Evler, ‘tam akıllı ev' donanımına sahip. Parkvadi Premium evlerinde giriş kapısı parmak iziyle açılırken, bir süre sonra otomatik olarak kilitleniyor.
Ankara Parkvadi Premium evlerinde dış cephe doğramalarındaki manyetik kontak ve ev içinde su taşkını, gaz, yangın, cam kırılma alarm detektörleri ile ev, tüm sorunlara karşı tam güvenliğe alınmış durumda.
Otomasyon sistemi; cep telefonu ve internet üzerinden uzaktan müdahale etme imkanı veren Parkvadi Premium evlerinde konutların ısıtması-soğutması, her mekan için ayrı derecelendirmeyle yapılabiliyor.
 

Parkvadi Premium evlerinde iletişim bilgileri
Web: www.parkvadipremium.com
E-mail: [email protected]
Tel: 0312 444 82 34 
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz