maritbet girişmaritbet
Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu.

Ankara'nın yatırım bölgesi Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Golfkent'te kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. Kat karşılığı, hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satışa sunulan proje, 450 dönüme yayılan uluslararası standartlarda golf sahasına sahip. Golfkent, sahası dahil 700 bin metrekarelik yeşil alanı ile markalı konut projeleri arasında en büyük yeşil alanı ve dokusuyla öne çıkıyor. Projede 8 bin 500 metrekareden 52 bin metrekareye 16 adet konut imarlı arsa ile bin metrekareden 18 bin 500 metrekareye 10 adet ticari imarlı ada; kent hayatını tamamlayan eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal tesis imarlı adalar bulunuyor.

Yatırım yapana satış desteği Turyap'tan 

İnşaat şirketleri, müteahhit, kooperatif, okul, sağlık tesisi yatırımcılarına sunulan arsalar, kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında. İmar planlarının hazır olması sayesinde, zaman kaybetmeden başlatılacak inşaat çalışması ile projede kısa sürede satış sürecine geçilebilecek.

İhale 28 Eylül 2018'de!

Müteahhit ve yatırımcıların önünü tıkayan sürecin imar bürokrasisi ve yapımı planlanan konut ve ticari gayrimenkullerin satış hızı olduğunu söyleyen Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, “Müteahhit veya yatırımcının önünü tıkayan süreç, önce imar bürokrasisi sonra yapımı planlanan konut veya ticari gayrimenkullerin satış hızıdır. Bu konuda karşılaşılan her türlü engel, yatırımın yapısını bozuyor. Turyap olarak Golfkent'te kentsel tasarım projesi onaylı, ruhsat aşamasındaki imarlı arsalarımızı hasılat paylaşımı ile inşaatını başlatan müteahhit veya yatırımcıya önemli bir iş önerimiz var. Yurt içinde ve yurt dışındaki 300'ün üzerindeki temsilcilik ağıyla pazarlama sürecini üstlenerek satışlara destek vereceğiz. Parlamenterler Konut Yapı Kooperatifi'ne sattığımız 320 konutluk arsanın inşaatı Ekim 2018 tarihinde başlıyor. Burada üretilen konut ve villaların satışını üstlendik. Yılların tecrübesi ile gayrimenkulün pazarlama süreçlerinde önemli başarılara imza attık. Emlak pazarlama şirketi olma yolculuğumuzda bilgi birikimimizi geliştiricilikle taçlandırıyoruz. Marka oluşturmanın gücüne inanıyoruz. Proje tamamlandığında burada yaşayanlara Ankara Golfkent'te oturuyorum demenin gururunu yaşatacağız. Turyap'ın sunduğu satış sistemini arsalara talip olan müteahhit veya yatırımcıya birebir anlatmayı amaçlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!
  • 08.08.2016 11:14

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!

TURYAP tarafından inşa edilen Ankara Golfkent projesi 3 etapta 2 bin 640 konutta ...

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor
  • 28.11.2018 11:09

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor

“Parlamenterler Golf Life” projesinin temel atma töreni 2 Aralık 2018 Pazar günü ...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 149.5 milyon TL'lik ihale!
  • 11.10.2018 12:04

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 149.5 milyon TL'lik ihale!

Ankara'nın 3 ilçesinde bulunan 7 adet gayrimenkul 149 milyon 582 bin 708 lira be ...

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!
  • 17.09.2018 10:38

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık t ...

Polatlı Belediyesi'nden 11.4 milyon liralık arsa satışı!
  • 17.08.2018 11:46

Polatlı Belediyesi'nden 11.4 milyon liralık arsa satışı!

Polatlı Belediye Başkanlığı'ndan, Polatlı ilçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan 4 ...

Kızılcahamam Belediyesi hangi arsayı satıyor?
  • 17.08.2018 11:13

Kızılcahamam Belediyesi hangi arsayı satıyor?

Kızılcahamam Belediyesi'ne ait, Ankara ili, Yenice Mahallesi'nde bulunan, 4 bin ...