maritbet girişmaritbet
Ankara Enda Konakları'nda yaşam başladı!

Ankara Enda Konakları'nda yaşam başladı!

DAFF Yapı'nın Ankara'da inşa ettiği Enda Konakları projesinde dairelerin teslimi gerçekleştirildi.

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı'nın, Ankara'nın yükselen değeri Gölbaşı'nda “yatay mimari” ve akıllı ev teknolojisi ile hayata geçirdiği ENDA Konakları'nda yaşam başladı.

İlk sakinleri ile tanışan konaklarda devam eden taşınma işlemlerinin yıl bitmeden tamamlanması bekleniyor. Klasik villa anlayışının yerini yeni nesil konak ihtişamına bıraktığı proje Başkentte yatay mimarinin en iyi örneklerinden biri olarak gösteriliyor. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje, şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Son teknolojik sistemlere sahip olan konaklar, Başkent'te kazandırdığı yeni yaşam konsepti ile de yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, yaşanan mekandan memnuniyette en önemli kriterin lokasyon olduğunu belirtirken, projenin kurulduğu alanın hem merkeze yakın hem şehir trafiğine girmeden seri ulaşım imkanı sunan, temiz havası ile tercih edilen ve Ankaralıları hafta sonları bir araya getiren cazip bir bölgede yer aldığını vurguladı. Kırkıncıoğlu, Ankara'nın gözde eğitim kurumlarının da bölgede yer aldığına işaret ederek, konut alıcılarının doğayla yakınlaşma isteği, bahçe özlemi, konut, sağlıklı çevre, temiz hava, kalite ve güvenlik beklentilerinin en üst düzeyde karşılandığını dile getirdi. Unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerine giderek artan özleme de işaret eden Kırkıncıoğlu, “Burada yaşayan sakinler sadece teknolojinin tüm imkanları ile konforu değil, aynı zamanda sıcak ve güvenli bir ortamda seçkin komşularla her daim tatil hayatı modunda komşuluk ilişkileri de yaşayacak” dedi. Kırkıncıoğlu, ENDA'nın, yeni nesil konak keyfi isteyenlere bu imkanı erişilebilir fiyatlarla sunduğunu da ifade ederek, tamamen bağımsız ve büyük bahçeli, akıllı ev teknolojili konakların fiyatının, Ankara'nın cazibe merkezleri olan İncek, Çayyolu, Bilkent, Beysukent gibi bölgelerdeki normal daire fiyatları düzeyinde olduğuna da işaret etti.

Gelecek nesillerin favorisi

18.000 metrekare arazi üzerinde inşa edilen 20 adet konaktan oluşan proje, akıllı ev teknolojileri, doğanın nimetleri ve konak keyfini bir arada sunuyor. ENDA, bu yönleriyle gelecek nesillerin favorisi olacak bir yaşamı bugünden sunuyor.

Projede evler 3 metre tavan yüksekliğine sahip. Site içinde, tamamen bağımsız tipte, dört cepheli her konağın kendine ait, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik birer bahçesi bulunuyor. Bunun yanı sıra sakinler, kendi bahçeleri dışında 2 dönümlük “bostan” alanında ilaç ve gübre kullanmadan, tamamen organik ve doğal tarım da yapabilecek.

Projede; güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatıların tümü bulunuyor.

Konaklar, RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor.

ENDA, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak.

Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Enda Konakları'nda yaşam başladı!
  • 31.10.2017 10:08

Ankara Enda Konakları'nda yaşam başladı!

DAFF Yapı'nın Ankara'da inşa ettiği Enda Konakları projesinde dairelerin teslimi ...

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!
  • 10.05.2017 09:34

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!

Ankara Gölbaşı’nda hayata geçen yatay mimari konseptli ve akıllı ev teknolojili ...