maritbet girişmaritbet
Ankara Çankaya'nın örnek dairesi göz doldurdu!

Ankara Çankaya'nın örnek dairesi göz doldurdu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark oluşturuyor.

Ankara'nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de dikkat çeken Ankara Çankaya'nın örnek dairesi projenin iç mimari danışmanlığını üstlenen Brigitte Weber Architects'in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, şehrin tam merkezinde yer alan Ankara Çankaya'nın şehir yaşamından vazgeçemeyenler için tek yeni alternatif olduğunu söyledi. Ankara Çankaya'nın Ankara sosyal yaşamının merkezi kabul edilen İran Caddesi üzerinde yer aldığını hatırlatan Erdem Tavas, Seğmenler Parkı ve Kuğulu Park'a yürüme mesafesindeki Ankara Çankaya'nın şehrin kalbinde yemyeşil bir yaşam vaat ettiğini belirtti. Dış mimaride bölgenin dokusunu dikkate aldıklarını ifade eden Tavas, iç mimaride Ankara Çankaya sakinlerinin konforunu ön planda tuttuklarını ve tüm malzemeleri dünyanın lider markalarından seçtiklerini anlattı. Erdem Tavas, şehrin popüler restoranları, kafeleri ve seçkin mağazalarının yer aldığı bölgede bulunan Ankara Çankaya'nın 62 dairesi ve mağazalarıyla Ankara'nın yeni buluşma noktası olacağını söyledi.

ankara çankaya

Ankara Çankaya'da daire teslimatlarına nisan ayında başladıklarının altını çizen Erdem Tavas, “Ankara Çankaya'da şu ana kadar yüzde 25 oranında satış gerçekleştirdik. Projemizi görüp, şehrin merkezindeki tek yeni projede yaşamak isteyerek bize başvuranlara satış yaptık. Projemizi tamamladığımız ve teslimata başladığımız için artık satışa daha fazla ağırlık vereceğiz.  Yılsonuna kadar da satışlarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ankara çankaya

Ankara Çankaya Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt, Ankara Çankaya'da, ikisi sekiz, biri altı katlı olan üç konut bloğunda büyüklükleri 120 ile 405 metrekare arasında değişen 2+1'den 5+1'e farklı ihtiyaçlara cevap veren daireler bulunduğunu söyledi. Özlem Kurt, “Ankara Çankaya'nın en önemli özelliklerinden biri tüm dairelerinde bulunan şehir manzaralı balkonları… 5+1 çatı dublekslerimiz ise 26 metrekarelik özel terasları ile dikkat çekiyor. Ankara Çankaya sakinleri daire büyüklüklerine göre bir ya da iki araçlık kapalı otoparkın yanı sıra dairelere özel depolama alanına sahip olacak” dedi. 

Ankara Çankaya'nın cadde cepheli ticari bloklarının toplam dokuz mağazadan oluştuğunun altını çizen Özlem Kurt, beşer katlı iki mağaza bloğunda sekiz mağazanın, zemin ve iki kattan oluşan blokta ise tek mağazanın yer aldığını söyledi.

ankara çankaya

Ankara Çankaya projesi ile Ankara'ya yeni bir yaşam sunduklarını ifade eden projenin iç mimari danışmanı Brigitte Weber, Çankaya semtinin hayat dolu, şık ve modern atmosferini iç mimari çalışmalarına yansıtmak istediklerini söyledi. Çıkış noktalarının ‘Semtin doğal yaşam biçimini proje içine aktarmak' olduğunu anlatan Weber, “Çağdaş, zamansız ve elegan tasarımımız ile bu yaşam tarzını sevenlerin rüyalarını pekiştirebilmek için bu projeyi gerçekleştirdik. Kullanıcının tarzına uygun ve bunları ön plana çıkaran doğal, seçkin malzemeler ve renk skalamızla proje özel olarak detaylandırıldı. Renklerin armonisi, zamansız malzemelerin doğallığı ve yaşamı daha kolay hale getirecek akılcı detaylar ile her yaşam tarzına uygun keyifli mekânlar yaratma isteği her zaman ön planda oldu” dedi. 

ankara çankaya

Birçok konsepti bir arada harmanlayarak kullanıcıya seçilmiş, nitelikli bir yaşam alanı sunduklarının altını çizen Brigitte Weber, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ankara Çankaya hem modern hem de klasik tarza uygun olarak tasarlandı. Sakinler dairesini ister modern, isterse klasik olarak döşeyebilir. Seçkin ve yenilikçi tasarım bu proje kullanıcıları için bir ayrıcalık ve günlük hayatlarının bir parçası olacak. Ankara Çankaya sakinleri kalite, estetik ve konforu bir arada bulacak.”
Ankara Çankaya'nın mutfak dolaplarında ünlü İtalyan markası Scavolini tercih edilirken, fırın, davlumbaz, ocak ve bulaşık makinesi Gaggenau'dan seçildi. Vitrifiye, armatür ve gömme rezervuarlarda dünyanın en çok tercih edilen markalarından Ideal Standard, banyo aksesuarlarında ise fonksiyonel tasarımları ile dikkat çeken Omega'nın Gedy Pirenei Serisi kullanıldı. Ankara Çankaya'nın doğramalarında kaliteyi ön planda tutan Akotherm Alüminyum, asansörlerde ise yüksek güvenlikli Schindler markası tercih edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara’da Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edilecek
  • 02.01.2018 16:14

Ankara’da Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edilecek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in öncüsü olduğu Mülkiye Kültür Merkezi, ...

Atakule GYO, Ankara’daki gayrimenkuller için iskan belgesi aldı
  • 04.07.2017 10:57

Atakule GYO, Ankara’daki gayrimenkuller için iskan belgesi aldı

Atakule Gayrimenkul, portföyünde bulunan Ankara Çankaya’da bulunan gayrimenkulle ...

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!
  • 07.06.2017 10:18

Benevre Beytepe’den konut alacaklara tavsiyeler!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu konut alırken dikkat edil ...

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!
  • 31.03.2017 08:56

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ankara'nın belirli ilçelerin yer alan 1 ...

Dikmen ihalesinin tarihi bir hafta ileriye alındı
  • 03.10.2015 15:17

Dikmen ihalesinin tarihi bir hafta ileriye alındı

Kamuoyunda ses getiren Ankara Çankaya’daki 8 arsanın 700 milyon liralık satışı 8 ...

Ankara Çankaya'da daireler hemen teslim!
  • 07.05.2015 19:05

Ankara Çankaya'da daireler hemen teslim!

Ankara Çankaya projesinin örnek dairesi hazırlandı. ...