maritbet girişmaritbet
Ankara Beytepe’nin 3 yeni konut projesi!

Ankara Beytepe’nin 3 yeni konut projesi!

Allora Beytepe, Beyhills Beytepe ve Neorama Beytepe yeni dönemde bölgenin önemli konut projeleri arasına girecek.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün son dönemde göz bebeği olan Ankara, birçok konut projesine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Özellikle Çankaya'ya bağlı olan Beytepe bölgesi, milyonlarca liralık yatırımların yeni adresi oldu.

Birçok konut üreticisi bölgeye adeta üs kurdu. Yeni dönemde ise 3 yeni proje daha bölgeye geliyor. Sur Ankara'nın projesi Beyhills Beytepe, Yenikonak İnşaat'ın projesi Neorama Beytepe ve MFZ Grup'un projesi Allora Beytepe projeleri 2015'te bölgenin çehresini değiştirecek.Emlaktasondakika.com olarak bölgedeki önemli yatırımların detaylarını araştırdık.

Allora Beytepe

MFZ Grup imzasıyla Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde hayata geçirilen proje konutlarla birlikte ticari birimlerden meydana geliyor. Beytepe Göleti, Eskişehir Yolu, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'ne çok yakın bir konumda yer alan projede evler 150 metrekare ile 288 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 4+1 ve 5+1 konutların bulunduğu Allora'da toplam ticari alan büyüklüğü 5 bin 461 metrekare olarak belirlendi.

Projede lansman dönemine özel olarak ilk 10 katta kampanyalı fiyatlarla satışlar sürüyor. 2+1'ler 550 bin liradan başlarken 4+1 evlerin fiyatları 795 bin lira ile 980 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Fiyatların 2 milyon liraya kadar yükseldiği Allora Beytepe Evleri'nde 28 ve 35 katlı iki blokta toplam 114 daire bulunmakta.

Neorama Beytepe

Yenikonak İnşaat'ın 2015 yılı içerisinde yapımına başlayacağı Neorama Beytepe projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. 118 daire ile 26 ofis seçeneğinin bulunduğu proje 53 bin 500 metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olacak. Proje konum olarak İncek Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Beyhills Beytepe

İçerisinde bahçe dubleks, ara dubleks ve normal konut seçeneklerinin bulunduğu Beyhill Beytepe projesi konum olarak birçok merkeze sadece birkaç dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Minasera AVM'ye 7 dakika, Gordion ve Arcadium AVM'ye 10 dakika, Panora AVM'ye 15 dakika, Atatürk Hastanesi'ne 20 dakika, Bilkent Üniversitesi'ne 10 dakika ve Başkent Üniversitesi'ne 15 dakika uzaklıkta yer almakta.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Beytepe’nin 3 yeni konut projesi!
  • 25.12.2014 11:28

Ankara Beytepe’nin 3 yeni konut projesi!

Allora Beytepe, Beyhills Beytepe ve Neorama Beytepe yeni dönemde bölgenin önemli ...