maritbet girişmaritbet
Anadolu Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!

Anadolu Yakası’ndaki deniz manzaralı 15 proje!

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki deniz manzarasına sahip 15 projeyi sizin için araştırdık

Türkiye'nin dillere destan, boğaz ve deniz manzarasına sahip şehri İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki deniz manzaralı 15 projesini sizin için derledik. 

ESPADON RESIDENCE

1. Espadon Residence

Safi Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Espadon Residence 4 bin 967 metrekare arsa alanına sahip. 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 136 konuttan meydana gelen projede daireler 70 ile 121 metrekare yüzölçüme sahiptir. 11 adet ticari ünitenin de yer aldığı Safi Espadon'da teslimlerin Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Kartal Soğanlık'ta konumlandırılan Espadon Residence'ın sosyal kullanım alanları arasında; fitness center, kapalı yüzme havuzu, spa ve süs havuzu sıralanıyor. Dome Mimarlık imzası taşıyan projede tüm daireler deniz manzarasına sahip. 

SULTAN MAKAMI

2. Sultan Makamı

Delta Grup ile Emiroğlu tarafından Çengelköy'de inşa edilen Sultan Makamı 67 bin 428 metrekare arsa alanına sahip olup içerisinde 79 villayı barındırıyor. 4+1 ve 7+2 seçeneklerinin yer aldığı projede villaların alanı 280 ile 1150 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 

İstanbul Boğazı'na hakim bir noktada yükselen proje A+ bir proje olup Beren Saat, Kenan Doğulu, Saadettin Saran gibi ünlülerin de tercih ettikleri bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Ultra lüks malzeme kullanılan projede 9 müstakil köşk, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daire yer alıyor. Toplam blok sayısının 35 olduğu Sultan Makamı'nda açık yüzme havuzu, otopark, fitness center, güvenlik, çocuk oyun alanları, Türk hamamı ve sauna gibi pek çok sosyal aktiviteyi bir arada bulmak mümkün.

3. İst Marina Kartal

Dap Yapı ile Ağaoğlu ortaklığında Kartal'da hayata geçirilmekte olan İst Marina da deniz gören projelerden. Özel hastane, özel okul, 500 yat kapasiteli marina, 1463 konut ve 258 mağazalı AVM'den oluşacak olan İst Marina Kartal'da 1+0 ile 5+1 arasında değişen konut seçenekleri mevcut.

218 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin sosyal kullanım alanları arasında fitness center, yüzme havuzları, otopark alanları, projeden marinaya özel tüp geçit gibi pek çok seçenek sıralanıyor.

4. Rönesans Sayfiye

Rönesans Konut tarafından Kartal'da konumlandırılan Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare arsa alanına sahip. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri olmak üzere projede 276 konut bulunuyor. 

Adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yer alan projede manzaranın tadını çıkarabileceğiniz teraslar mevcut.
Kartal Yakacık'ta konumlandırılan projede daireler 185 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıların beğenisine sunuluyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen Rönesans Sayfiye'nin sosyal kullanım alanları arasında; açılır - kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, kafe, yürüyüş parkuru, tenis kortu, kafe ve süs havuzu sıralanıyor.

BEYKONAK EVLERİ

5. Beykonak Evleri

EA İnşaat imzasıyla Beykoz Kavacık'ta inşa edilen Beykonak Evleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 56 konuttan meydana geliyor. 14 bin metrekare arsa alanına sahip projede daireler 75 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Oldukça değerli bir bölgede yükselen Beykonak Evleri boğaz ve deniz manzarası tercih edenlerin beğenisine sunuluyor.

2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin sosyal donatıları arasında; fitness center, yaz - kış ısıtmalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası, kapalı squash salonu, modern Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi ve masaj odaları, oyun parkı, hobi ve playstation odaları, her daireye depo alanı ve özel hizmetli daireleri yer alıyor.

newada maltepe

6. Newada Maltepe

İlbak Holding iştiraki ML Yapı tarafından hayata geçirilen Newada, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 288 konuttan oluşuyor. 12 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede Adalar ve deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Newada Maltepe'nin mimari tasarımı Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu imzası taşıyor. 26 katlı 2 kuleden meydana gelen Newada'nın sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, market, restoran, sauna, spa ve Türk hamamı yer alıyor.

çamlıcada mesa

7. Çamlıcada Mesa  

Mesa Mesken Sanayi'nin Üsküdar Kısıklı'da konumlandırdığı Çamlıcada Mesa daire ve villalardan meydana geliyor. 42 bin 500 metrekare arsa alanına sahip proje 115 konuttan ve 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Eşsiz deniz manzarasına sahip projenin sosyal kullanım alanları arasında; açık yüzme havuzu, güneşlenme terası ve güvenlik bulunuyor.

Çengelköy park evleri

8. Çengelköy Park Evleri

Selimoğlu Group-Dosso Dossi-Demirland İnşaat'ın Üsküdar Çengelköy'de hayata geçirdiği  proje 73 rezidans ve 86 villadan oluşuyor.

Boğaza nazır 65 dönümlük arazide konumlandırılan projede villalar 400 ile 600 metrekare aralığında olup 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerine sahip. 

Deniz manzarasına sahip projede rezidanslar 1+1, 2+1,3+1 olarak tasarlandı. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin sosyal donatıları arasında; çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı yüzme havuzu, sauna, yürüyüş parkuru, restoran, market, kafe, tenis kortu ve gölet yer alıyor.

9. Elysium Serene Kandilli

Ofton İnşaat imzasıyla Üsküdar Kandili'de inşa edilen Eysium Serene Kandilli'nin mimari tasarımı REM Mimarlık'a ait. Deniz manzarasına sahip proje 25 bin 500 metrekare arsa üzerine kuruldu. Yüzde 85'inin yeşil alana ayrıldığı projede sadece 3+1 konut tipi bulunuyor ve dairelerin alanları 113 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Elysium Serene Kandilli'nin sosyal kullanım alanları arasında; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, güneşlenme terası ve her daire için otopark alanı yer alıyor.

10. Şehrizar Konakları

GAP İnşaat ile Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilmekte olan Şehrizar Konakları 49 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. 3+1,5+1, 6+1, 7+1 ve 9+1 konut seçenekleri bulunan projede 202 konut bulunuyor. 

Dairelerin eşsiz deniz manzarasına sahip olduğu proje lüks konut anlayışıyla konumlandırılıyor. Ağustos ayında teslim edilmesi hedeflenen Şehrizar Konakları'nın sosyal olanakları arasında; Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness center birçok seçenek sıralanıyor.

11. Mesa Kartall

Mesa Mesken Sanayi tarafından Kartal'da inşa edilen Mesa Kartall, deniz gören projeler arasında yer almakta. 10 bin 200 metrekare arsa alanına sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. 286 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 61 metrekare ile 346 metrekare arasında değişiyor. 

Adalar ve deniz manzarasına sahip projede; Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, spor salonları, kafe toplantı odası, çocuk kulübü, hobi odası ve birçok seçenek sıralanıyor.

12. Nish Adalar

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe'de 202 bin 500 metrekarelik alana inşa ettiği Nish Adalar 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 2 bin 200 konuttan oluşuyor. Maltepe'de deniz manzarasına sahip projede konutlar 255 bin liradan başlayan fiyatlatla alıcıların beğenisine sunuluyor.

Oturuma hazır durumda olan Nish Adalar'ın sosyal donatıları arasında; Türk hamamı, voleybol sahası, sauna, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve basketbol sahası bulunuyor.

13. Metsan Nexus

3 blok halinde yükselen Metsan Nexus projesi Metsan İnşaat imzası taşıyor. 36 katlı A ve C blok ile 19 katlı B bloktan meydana gelen proje 439 konut bulunuyor. Projenin A ve C bloklarında 1+0'dan 6+1'e kadar daire seçenekleri yer alırken, B blokta sadece 1+1 daireler yer alıyor. 

>Mimarisiyle dikkat çeken Metsan Nexus'ta daireler deniz ve adalar manzarasına sahip. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin sosyal kullanım alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, restoran ve güneşlenme terası sıralanıyor. 

14. Dap Vazo Kule  

Dap Yapı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği, Rotana tarafından otel konseptiyle de işletilecek olan Dap Vazo Kule 399 daire yer alıyor. 12 bin metrekare arsa alanına sahip projede daireler 45 metrekare ile 131 metrekare arasında değişiyor. 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedeflenen proje adalar ve deniz manzaralı olup içerisinde açılır ve kapanır yüzme havuzu, fitness center, güneşlenme terası, AVM, adalar manzaralı daireler, yürüyüş parkuru, sauna ve Türk hamamı gibi birçok seçenek bulunuyor.

15. Mai Rezidans

FerYapı'nın Kartal'da inşa ettiği Mai Residence Tago Mimarlık imzasıyla tasarlandı. 11 bin metrekare arsa üzerine kurulan Mai Rezisans'ta 2. kattan itibaren deniz manzarası mevcut. 2 bloktan meydana gelen projede turuncu blok konut, sarı blok ise home Office kullanıma uygun. Kartal'da konumlandırılan projenin 14 katlı sarı bloğunda 144 ader ofis, 28 katlı turuncu bloğunda ise 213 adet konut bulunuyor.

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin bulunduğu projede dairelerin alanları 35 metrekare ile 171 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 2015 yılının Ağustos ayında teslimlerinin gerçekleştirileceği projenin sosyal donatıları arasında; havuz, çok amaçlı spor sahası, cafe ve mağazalar, depo alanları, oda serviis, masa tenisi, bilardo, langırt, sinema salonu, mini müzik stüdyosu ve her katta kat bahçesi yer alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!
  • 23.10.2014 09:56

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!

Rönesans GY'nin ilk konut projesi olan Kartal Rönesans Sayfiye'nin reklam filmi ...

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Espadon Residence’ı Hakan Safi’den dinleyin!
  • 28.06.2012 16:37

Espadon Residence’ı Hakan Safi’den dinleyin!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kartal’da hayata geçirilen E ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...