maritbet girişmaritbet
Alya Grandis'in örnek dairesini 3 boyutlu görüntüledik

Alya Grandis'in örnek dairesini 3 boyutlu görüntüledik

Emlaktasondakika.com, markalı projelerin örnek dairelerini 3 boyutlu turla gezmeye ve tüm detaylarını incelemeye devam ediyor.

Birçok markalı konut projesi tarafından tercih edilen, Emlaktasondakika'nın özenle hazırladığı 3 boyutlu sanal tur çekimleri tüm hızıyla sektöre farklı bir boyut kazandırmaya devam ediyor.

ESD sanal tur çekimlerinin son adresi Alya Grandis projesi oldu. BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Grandis projesinin 4+1 tipindeki örnek dairesine sanal tur düzenledik. Tek tuşla tüm detaylarını inceleme şansı sunan 3D sanal tur ile Alya Grandis'in örnek dairesini adım adım gezdik. 

Yoğun olarak beyaz tonlarının hakim olduğu projenin örnek dairesinde sade ve modern çizgiler kullanılmış. Bazı odaların duvarlarındaki ahşap kaplamalar örnek daireye farklı bir görüntü katmış.

Kaliteli malzemelerle tasarlanan ve özenle dekore edilen örnek dairede ferah ve soft renkler, aynalar derinlik algısı oluşturuyıor. 4+1 örnek dairede ayrıca çamaşır odası da bulunuyor.