maritbet girişmaritbet
Altunizade Koruköy projesi satışa çıkıyor

Altunizade Koruköy projesi satışa çıkıyor

Taşyapı ile Selçuklu İnşaat'ın İstanbul'da yüzde 50 ortaklıkla inşa ettiği konut projesi Altunizade Koruköy bu hafta satışa çıkıyor.

Taşyapı ile Selçuklu İnşaat'ın 350 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Altunizade Koruköy projesi metrekaresi 5 bin ila 7 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satışa çıkıyor.

Projedeki konutların metrekare fiyatları 5 bin ila 7 bin dolar arasında değişiyor. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, 2.5 yılda tamamlanan projenin arsa dahil maliyetinin 350 milyon dolar olduğunu dile getirdi. 

TOPLAM 208 DAİRE YER ALIYOR 

Bölgedeki yapılaşmanın yüzde 35 oranında olduğuna dikkat çeken Turanlı, yüzde 17 oran ile bölgedeki en düşük konutlu ve en çevreci projeyi yaptıklarını söyledi. Emrullah Turanlı, Altunizade Koruköy ile yılın 12 ayı tatil beldesinde hissi yaratacak bir konsept tasarladıklarını ifade etti. 

30 bin metrekarelik alana sahip projede, 13 blokta yükseklikleri 5 ila 8 kat arasında değişen 208 daire yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+2 tipindeki dairelerin büyüklükleri brüt 185 ila 670 metrekare arasında değişiyor. Projenin bin 800 metrekare sosyal tesis alanında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj odaları, spor salonu ve kafe bulunuyor. Validebağ Korusu'na komşu olan Altunizade Koruköy'de daire başına 4 otopark yer alıyor. 

Daire başına 4 otopark 

Emrullah Turanlı, Validebağ Korusu'na komşu olan projeye şimdiden bin kişinin talepte bulunduğunu kaydetti. Projede 900 araç kapasiteli otopark bulunduğunu vurgulayan Turanlı, daire başına 4 araçlık otopark düştüğüne dikkat çekti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altunizade Koruköy projesi satışa çıkıyor
  • 09.06.2016 15:19

Altunizade Koruköy projesi satışa çıkıyor

Taşyapı ile Selçuklu İnşaat'ın İstanbul'da yüzde 50 ortaklıkla inşa ettiği konut ...