maritbet girişmaritbet
Akman Holding'in Toronto'daki projesinin yüzde 80'i satıldı

Akman Holding'in Toronto'daki projesinin yüzde 80'i satıldı

Akman Holding'in Toronto'da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesine Türkiye’den büyük ilgi!

Türkiye kökenli SAMM Developments'ın Toronto'da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesi Türk müşterilerden büyük bir ilgi gördü. Türkiye'de satışa sunulan 100 dairenin yüzde 80'i satıldı. Projenin gelecek yılın bahar aylarında satışa çıkacak olan 2. etabında da Türkiye'ye kontenjan ayrılacak.

Türkiye'nin en büyük gruplarından Akman Holding'in Kanada'da kurduğu SAMM Developments'ın Toronto'da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesi Türk müşterilerden de büyük bir ilgi gördü. Geçen ay sonunda Türkiye satışları resmen başlayan projede Türk müşterilere ayrılan 100 dairenin yüzde 80'i satıldı. Dairelerin kalanının satışının da bu hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Gelecek yılın bahar aylarında satışa çıkacak olan 2. etapta da yine Türkiye'ye kontenjan ayrılacak.

Yeni etapta da kontenjan ayrılacak

Projeye oluşan taleple ilgili bilgi veren Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, Türkiye'den The Kennedy Condominiums'a ‘müthiş' bir talep geldiğini belirtti. Lansman sırasında dahi gerçekleşen satışlar olduğuna işaret eden Akman, “Kanada'da hem gayrimenkul fiyatlarında her yıl gelen artışlar hem de kira garantisi olması Türk yatırımcılara çok cazip geldi” dedi. Türkiye'ye ayrılan dairelerin yüzde 80'inin satıldığını ifade eden Akman, şunları söyledi: “Satışlardan çok memnunuz. Kanada'daki bundan sonraki projelerimizde de Türkiye'de satış yapmaya devam edeceğiz. The Kennedy Condominiums'un 2. etap satışları 2017 ilkbahar aylarında olacak. Bu etapta Türkiye'ye yüzde 15 kontenjan ayıracağız.” Akman, Türkiye'den talebin yatırımlarını güvenli bir ülkede, her yıl sabit getiri almayı düşünen ve ileride o ülkede yaşamak isteyen her kesimden geldiğine işaret etti.

250-400 bin Kanada doları arasında 

The Kennedy Condominiums600 milyon dolarlık yatırımla Toronto'nun en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Türkiye'den müşteriler için avantajlı fiyat ve finansman koşullarıyla satışa sunulan projede daire fiyatları 250 bin ile 400 bin Kanada doları arasında değişiyor. 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşan proje, konum olarak Toronto'da çok merkezi bir bölgede bulunuyor. Satışı gerçekleşen 1. etapta 2 blok ve toplam 700 daire bulunuyor.2. etapta 45 katlı bina, ilk 11 katı otel, üst katlarda rezidans olacak. 3. etapta ise 22 katlı ofis binası bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklüğü 50 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Söz konusu proje Kanada'daki satışlarında da olağanüstü bir taleple karşılaşmıştı. 370 daireden oluşan ilk etabın 1. bloğu Kanada'da geçen temmuz ayında satışa çıkmış ve iki gün gibi rekor bir sürede satılmıştı. 330 dairelik 2. bloğun da yüzde 65'i de Kanada'da şimdiden satılırken, bu yeni bloktaki 100 daire Türkiye'den müşteriler için ayrılmıştı. 

Türk yatırımcılara cazip geldi

Proje yatırımcılar için de önemli fırsatlar sunuyor. Kanada'da yabancılar mortgage kredisini yüzde 65 alabiliyor. Ödemenin yüzde 35'ini ise peşin yapıyorlar. Ayrıca kira garantisi de verilebiliyor. Aylık 1.400 dolar kira getirisi bulunuyor. Uzun vadeli mortgage olanakları, kira garantisi gibi avantajlarının yanı sıra burada yatırım yapmak Kanada da oturma ve vatandaşlık yolunu da açabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akman Holding’ten Kanada’ya 130 milyon dolarlık proje!
  • 21.09.2020 11:39

Akman Holding’ten Kanada’ya 130 milyon dolarlık proje!

Akman Holding’in Kanada’daki şirketi SAMM Developments, 30 milyon dolarlık yatır ...

Akman Holding'den Kanada'da 240 milyon dolarlık yeni proje!
  • 14.06.2017 12:53

Akman Holding'den Kanada'da 240 milyon dolarlık yeni proje!

Akman Holding, Toronto’da 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums projesini ...

Ali Akman: Büyüme değil küçülme stratejileri geliştiriyoruz!
  • 06.12.2016 10:31

Ali Akman: Büyüme değil küçülme stratejileri geliştiriyoruz!

Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman’ın 2016 yılı değerlendirme ve 201 ...

Akman Holding'in Toronto'daki projesinin yüzde 80'i satıldı
  • 10.10.2016 11:52

Akman Holding'in Toronto'daki projesinin yüzde 80'i satıldı

Akman Holding'in Toronto'da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesine ...

The Kennedy Condominiums'un Türkiye satışları başladı
  • 21.09.2016 13:48

The Kennedy Condominiums'un Türkiye satışları başladı

Türkiye kökenli SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği ‘’The Kennedy C ...