maritbet girişmaritbet
Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı

Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı

Akkuş Grup, birkaç ay önce lansmanını yaptığı Alya Grandis projesinde peşinat oranına göre 36 ay şirket bünyesinde vadelendirme uyguluyor.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik daralmanın ancak çalışarak ve üreterek aşılabileceğine inanan Akkuş Grubu, gayrimenkulde yaz molası vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, birkaç ay önce lansmanını yaptığı Alya Grandis projesinde konut alıcılarının nakden elini rahatlatmak için yeni bir kampanya başlatırken, bir yandan da Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde yapacağı yeni projenin hazırlıklarını hızlandırdı.

Gelişmelerle ilgili bilgi veren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  GYODER üyesi olarak yüzde 0.98 faiz kampanyasına katılarak sektöre ve konut alıcılarına destek olduklarını hatırlattı. Akkuş,  kampanyanın sona ermesinin ardından şirket olarak alıcılara sunabilecekleri imkanları masaya yatırarak yeni bir kampanyaya start verdiklerini açıkladı. Abdülkadir Akkuş, bu kampanya çerçevesinde verilecek peşinat oranına göre alıcılara kalan kısmı 36 aya varan vadelerde taksitlendirme imkanı sunduklarını belirtti.
Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarında yükselmekte olan Alya Grandis'te geçerli kampanya çerçevesinde 3 ayrı ödeme planı oluşturuldu. Buna göre  % 20 peşin ödeyene kalanına 12 ay,  % 30 peşin ödeyenine kalanına 24 ay, %40 peşin ödeyenine kalanına 36 ay taksitlendirme yapılabiliyor.
Alya Grandis projesinde ortalama metrekare fiyatları 4 bin 250 TL seviyesinde bulunuyor ve konutların Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 100 daire ve 8 mağazadan oluşan proje, Akkuş Grup ortaklığındaki BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Kavaklı'da 2 Ay İçinde Satışlar Başlayacak

Şirketin aynı bölgede inşaatını gerçekleştirdiği Alya Penta projesinde ise yaşam başladı. Hemen teslim projedeki son 10 dairenin satışı gerçekleştirilirken, Akkuş Grup Beylikdüzü Kavaklı bölgesindeki arsasında yükselecek yeni proje için mimari çalışmaları başlattı. Yeni projede satışların 2 ay içinde başlaması bekleniyor.
Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bugüne kadar tüm zorlukları millet olarak birbirine inanarak ve çalışarak aşan Türk halkının bugünlerdeki sınavı da atlatacağını, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a destek ve inancını sürdüren gayrimenkul sektörünün yeni hamlelerle dünyaya örnek başarı hikayeleri sunacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alya Grandis projesi basın karşısına çıktı
  • 30.01.2018 14:50

Alya Grandis projesi basın karşısına çıktı

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Alya Grandis projesinin det ...

Hakan Sabbağ Alya Grandis'i anlattı
  • 30.01.2018 14:20

Hakan Sabbağ Alya Grandis'i anlattı

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Sabbağ, Emlaktasondakik ...

TOKİ’den Bolu’ya Millet Bahçesi müjdesi!
  • 02.10.2020 09:07

TOKİ’den Bolu’ya Millet Bahçesi müjdesi!

TOKİ, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Bolu Millet Bahçesi'nin i ...

Filli Boya'dan korona ile mücadele için 16 milyon TL'lik destek
  • 02.05.2020 09:45

Filli Boya'dan korona ile mücadele için 16 milyon TL'lik destek

Filli Boya koronavirüsle mücadele kapsamında toplamda 16 milyon TL’lik destek pa ...

Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı
  • 27.07.2018 09:13

Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı

Akkuş Grup, birkaç ay önce lansmanını yaptığı Alya Grandis projesinde peşinat or ...