maritbet girişmaritbet
Akıllı binalar ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor!

Akıllı binalar ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor!

Bir binaya sadece "yapı" gözüyle değil, içinde bulunduğu şehrin bir parçası felsefesiyle yaklaşan akıllı bina sistemleri; güvenli, çevreye saygılı, tasarruflu ve yaşamı güzelleştiren donanımlarıyla sakinlerine ideal bir hayat vaat ediyor

 

Basitçe ifade etmek gerekirse akıllı bina, farklı sistemlerin tek bir merkezden birbirlerine entegre edilerek çalıştırılabilmesidir. Binayı akıllı yapan temel özellikleri; güvenlik, iklimlendirme, yangın algılama, alarm, aydınlatma ve asansörlerinin akıllı ve entegre oluşu gibi donanımlar olarak sıralayabiliriz. Bu sistemlerin tek merkezden kontrol edilebilmesi ve tehlike anında kademeli olarak harekete geçebilmesi gerekiyor. Önceleri sayıca az olan akıllı binalar son yıllarda özellikle gökdelenlerin artışıyla paralel olarak artmaya başladı, Yeni büyük konut projelerinin birçoğu akıllı sistemler ile donatılıyor. Biz de sizler için önde gelen akıllı binalardan bir seçki hazırladık. 
 
DAİRELERİN YÜZDE 70'i SUİT VIA/PORT HOUSES & SUITES
 
Doğanın içinde modern rezidans hayatı Bayraktar İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği Via/Port Houses & Suites'de toplam 617 daire bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen proje 4 bloktan oluşuyor. 26 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Via/ Port Houses blokları, 9 kattan meydana geliyor. Yüzde 70'ini 1+1 süitlerin oluşturduğu Houses & Suites, modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunacak. 50 milyon euro yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin yüzde 80'i yeşil alan. 
 
617 konutun bulunduğu Via/Port Houses and Suites, Bayraktar inşaat imzasını taşıyor. Via/Port Houses and Suites'in yüzde 70'ini suit daireler oluşturuyor. Aralık 2013'te konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Viaport Houses & Suites projesinin sosyal olanakları ve hizmetleriyle de dikkat çekiyor. 
 
HEM YATAY HEM DİKEY YAŞAM ELITE CITY 
 
Elite City projesi, Şua inşaat tarafından 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Atakent'te hayata geçen Elite City projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin yaklaştığı projede 249 bin liradan başlayan fiyatlar konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Elite City'nin ödeme planında yüzde 0,99 faiz oranıyla 10 yıl vade yapılabiliyor. Projede açık ve kapalı sosyal tesisler, birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor. 
 
9 bloktan oluşan projedeki blokların iki tanesi 4 kat, üç tanesi 8 kat, üç tanesi 21 kat ve bir tanesi ise 30 katlı. Yani projede hem yatay hem dikey yaşam konsepti sunuluyor. Dairelerde klasik pencerelere yer verilmemiş. Tüm odalarda yerden tavana kadar cam kaplanmış. Bu da dairelerin bol ışık almasını sağlıyor. Tüm odalarda yerden tavana kadar cam kaplanmış.
 
İSTANBLOOM LEED SERTİFİKASINA ADAY 
Tüm ısıtma, klima, soğutma, aydınlatma konularında tasarruf sağlıyor Esin Yapı tarafından Zıncirlikuyu'nda 14 bin 760 metrekare alan üzerinde inşa edilen İstanbloom projesi 34'ü konut, 3'ü penthouse, 3'ü ofis, 2'si teknik ofis ile sosyal alan ve 4'ü otopark katı olmak üzere 46 katlı tek bloktan meydana geliyor.
 
Alanları 108 metrekare ile 306 metrekare arasında değişiklik gösteren daireler 1+1 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks seçeneklerine sahip bulunuyor. Satışların devam ettiği Istanbloom projesinde konutların metrekaresi 5 bin 500 dolar ile 9 bin dolar arasında değişiyor. Satışı devam eden konutların metrekare aralığı 101 ile 306 metrekare arasında değişiyor. 
 
Tamamı akıllı dairelerden oluşan İstanbloom 11 farklı konut tipi ile huzurlu yaşam alanları vaat ediyor. ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday konut projesi olan İstanbloom, tasarruflu konutları ile de dikkat çekiyor. Çevreye duyarlı bir yapıya sahip olmasıyla birlikte tüm ısıtma, klima, soğutma, aydınlatma konularında tasarruf sağlıyor. Projenin sosyal olanakları arasında koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, reflekte havuzları, çocuk oyun alanları, kum havuzu, mini pazar yeri ve kafe alanları ve 5 bin 600 metrekarelik yeşil alan yer alıyor. 
 
SALOON RESIDENCE EVDEN ÇIKMADAN DOLU DOLU SOSYAL YAŞAM 
 
Ortak alanlar evin bir parçası olacak şekilde tasarland Gen Yapı'nın Saloon Residence projesi, Ümraniye'de 8 bin metrekare alan üzerine 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri şeklinde tasarlandı. Ortak alanların bir salon gibi evin bir parçası olarak tasarlandığı projede, konut sakinlerinin evinden çıkmadan sosyalleşmesi hedefleniyor. Saloon Residence'taki suit daireler tek kişilik ailelerin ihtiyaçlarına uygun, hem size hem de eşyalarınıza nefes aldıracak şekilde tasarlanıyor. Projede, çocuğunuz için ya da bir aile ferdi için bakıcıya veya şoföre ihtiyaç duyulduğunda sizinle kalması gerekecek kişi için kiralayabileceğiniz kişiye özel odaların yer aldığı projede yine doğum günleri, toplantılar, aile buluşmaları, ya da parti gibi özel günlerde kendi eviniz gibi kiralayabileceğiniz salonu bulunuyor. Saloon Residence'ta her dairenin kendine ait deposu bulunuyor. Binaların birbirini örtmemesi ve yay gibi dizilmesi sayesinde manzaranın tamamını izleme olanağının sunulduğu Saloon Rezidans projesinde birinci kattaki daireler bile manzaraya hâkim olabiliyorlar. 130 konuttan oluşan Saloon Residence 1+1 brüt 88 metrekare, 2+1 brüt 112 metrekare, 3+1 brüt 159 metrekare olarak satışa sunuldu. Dairenin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor. 
 
BU PROJEDE MEVSİM HEP YAZ DEMİR ROMANCE 
 
Projede yer alan güneşlenme terasları ve localar her daim evde tatil konforu yaşatacak. Demir İnşaat'ın İstanbul'un son gözdelerinden Beylikdüzü'nün merkezinde hayata geçirdiği Demir Romance projesine yoğun talep sürüyor. Proje, lansman öncesi çok cazip fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri ile 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Beylikdüzü'nde 35 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Demir Romance 7 blok halinde yükseliyor. Proje 766 konuttan oluşuyor. Demir Romance'ta konutların yanı sıra 61 adet dükkân ve bir kreş bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1 residence daireler ve 3.5+1, 4.5+1, 5.5+2, 26 adet villa yer alıyor. Açık ve kapalı havuzu, iki adet tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA (hamam, sauna, şok duş, buhar odası) ve diyetisyen desteği ile fitness, bilardo salonları, terzi, kuru temizleme, güzellik merkezleri, anfitiyatro, sinevizyon, oyun odaları ile Demir Romance, ayrı bir dünya. Demir Romance Dört bir yanı ağaçlar, rengârenk çiçekler ve yeşilin sayısız tonuna bürüneceği Demir Romance'da yaz tatili de çok daha uzun yaşanabilecek. Bloklarda yer alan güneşlenme terasları ve localar, Demir Romance sakinlerine, bitmesin isteyecekleri bir tatilin konforunu yaşatacak. 
 
BEYLİKDÜZÜ'NDE YENİ BİR YAŞAM STİLİ HABİTAT PARK 
 
Villanızı dilerseniz içinden, dilerseniz internetten veya cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz.40 yıldır gayrimenkul sektöründe üstlendiği projeler ile sürekli gelişen ve büyüyen Belde Group, Beylikdüzü Yakuplu'da "akıllı villa" konseptine sahip Habitat Park projesi ile yeni bir yaşam alanı sunuyor. Deniz manzaralı, West İstanbul Marina'nın yanı başında konumlanan proje, 38 aile için istanbul'dan uzaklaşmadan huzurlu, modern, teknolojik bir yaşam stilinin kapılarını aralıyor, istanbul'un son dönemde değer kazanan bölgelerinden biri olan Beylikdüzü Yakuplu'da sahile konumlanmış modern bir proje olan Habitat Park'ta, 19 blokta toplam 38 kent villası yer alıyor. Akıllı villa sistemleri, villanıza kolaylıkla hükmedebilme özgürlüğünü sunuyor. Villanızı dilerseniz içinden, dilerseniz internetten veya cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz. Villaların 5+1 olarak hazırlandığı projede fiyatlar, 720 bin ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. 
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!
  • 19.01.2015 16:46

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ...

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 19.01.2015 11:13

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, İstanbloom projesiyle birlikte Voda ...

Yasemin Esin ve Özlem Berber, İstanbloom'u anlattı!
  • 08.01.2015 17:38

Yasemin Esin ve Özlem Berber, İstanbloom'u anlattı!

Anova Gayrimenkul'ün kurucuları Yasemin Esin ve Özlem Berber, emlaktasondakika.c ...

Elite City Halkalı'nın yeni reklam filmi!
  • 11.06.2013 16:15

Elite City Halkalı'nın yeni reklam filmi!

Halkalı'da Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite City projesinin yeni rek ...

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!
  • 01.05.2013 13:44

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!

Demir Romance projesinin satış sorumlusu Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance proj ...

Demir Romance lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 15:32

Demir Romance lansmanı yayında!

Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Demir Romance projesinin lansmanı emlakta ...