maritbet girişmaritbet
Airport Hill ve Hukukçular Towers hemen satılıyor!

Airport Hill ve Hukukçular Towers hemen satılıyor!

Doğru lokasyon, 1 ay önce satışa çıkarılan Airport Hill ve Hukukçular Towers'ın yıldızını parlatıp satışlarını katladı

Kaynak: NİHAL YUVACAN / VATAN
 

İstanbul'da 1 ay önce satışa çıkarılan iki yeni projenin yüzde 20'si çok kısa bir sürede satıldı. Yenibosna'da inşa edilen ve havaalanına yakınlığıyla dikkat çeken Airport Hill, pilotlardan yoğun talep aldı. Kartal'da Kılıçoğlu Group'un Adliye Sarayı'na yürüme mesafesinde yer alan projesi Hukukçular Towers avukatların gözdesi olunca firma Çorlu'da da Adliye Sarayı'nın karşısına ikinci projeyi inşa etme kararı aldı.


Konut sektörü satışların nispeten durgun geçtiği yaz aylarını karşılamaya hazırlanırken, 1 ay önce satışa çıkarılan iki yeni projenin yüzde 20'si kısa bir süre içinde sahibini buldu. Biri Yenibosna'da diğeri Kartal'da satışa çıkarılan bu iki projenin ortak özelliği ise hedef kitlelerine yakın mesafelerden ulaşabilecek şekilde konumlandırılmaları. Örneğin Yenibosna'da Akyapı, EMKE ve Günyap Ortak Girişimi tarafından satışa çıkarılan 92 dairelik Airport Hill, havaalanı başta olmak üzere İkitelli'deki sanayi tesislerine, TEM, E-5 ve E-6'ya yakın inşa edilmeye başlanınca, pilotlardan ve işadamlarından yoğun bir talep almış. İnşaatın yüzde 70'inin tamamlandığını söyleyen Girişim Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Safa Dinçer, “Doğru hedef kitleye doğru lokasyondan ulaşmanın önemi artıyor. Pilotlardan işyeri sahiplerine kadar pek çok kesimden talep alan Airport Hill'in ise 1 ayda yüzde 20'si satıldı” dedi.


Çorlu'da Adliye'ye komşu
Çorlu merkezli Kılıçoğlu Group tarafından Kartal'da inşa edilen Hukukçular Towers projesinde satışa çıkarılan 104 dairenin yüzde 20'si ise yine 1 ayda satıldı. Kartal Adliye Sarayı'na 50 metre uzaklıkta, yürüme mesafesindeki en yakın proje olan Hukukçular Towers'a en büyük talep ise avukatlardan geldi.


Hafriyatın devam ettiği projede 75 metrekare daireler 380-400 bin liradan, 300 metrekare daireler 600 bin liradan satılıyor. Projede daireler birleştirilerek kat olarak satıldığında metrekare büyüklüğü 550'ye çıkıyor. Kılıçoğlu Group'un Başkanı Mehmet Ali Kılıç, doğru lokasyonun getirdiği hızlı satıştan memnun olduklarını, Çorlu'da Adliye Sarayı'na İstanbul'da olduğu gibi yürüme mesafesinde olan ikinci bir Hukukçular Towers inşa etmeye başladıklarını anlattı. Projeyi 15 ay sonra teslim edeceklerini kaydeden Kılıç, “155 home-ofis, 32 konut, 45 mağazası bulunan projenin 3 ayda yüzde 95'i satıldı. 80 metrekare home-ofisler 100 ile 115 bin liradan satılıyor” dedi.


Akıllı yangın algIlama sistemi var
208 home ofis ve 30 mağazayı içeren 20 katlı 2 bloğun yer alacağı Hukukçular Towers'da daire sahipleri monitör üzerinden güvenliği direkt olarak arayabilecek, misafirler daire sahibinin onayına bağlı olarak binaya giriş yapabilecek. Gece görüşlü, renkli kameralar ile 24 saat güvenliğin sağlanacağı projede yangın algılama ve ihbar sistemi de kurulacak. Akıllı bina sistemi ile entegre çalışan proje, acil durumlarda asansörlerin kontrolü, uyarı anonsu, yönetime anında ihbar verilmesi için diğer sistemleri harekete geçirebiliyor.


Evler home-ofis gibi kullanılıyor
Butik bir konut projesi olarak hayata geçirilen Airport Hill'de yer alan daireler, home-ofis olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. 7 dönüm üzerinde 5 bloktan oluşan proje Aralık sonunda teslim edilecek. 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan projede 98 metrekare daireler 246 bin liradan, 106 metrekare daireler ise 375 bin liradan satılıyor. Proje içinde yer alan bir bloğun şirketler tarafından komple kiralanmak ya da satın alınmak istendiği, talipliler arasında ağırlıklı olarak havayolu şirketlerinin yer aldığı belirtiliyor.

Kozyatağı ve Maslak'ı araştırıyoruz
2006 yılından beri Tekirdağ'de vergi rekortmenliği bulunan ve 1.500'ün üzerinde konut, plaza ve AVM binası yapan Kılıçoğlu Group'un elindeki projelerin toplam inşaat alanı 200 bin metrekare. Çorlu'da Temmuz'da biri 350 daire ve 50 dükkandan oluşan, diğeri de tamamı villalardan oluşan Villakent projelerini başlatmaya hazırlandıklarını söyleyen Mehmet Ali Kılıç, ”İstanbul'da da Kozyatağı, 4. Levent ve Maslak bölgelerini araştırıyoruz. Yüksek katlı iş merkezi ve alacağımız arsanın niteliğine göre konut projesi geliştirmek istiyoruz. Bir ya da birkaç projeye başlayabiliriz“ dedi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz