maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My World Europe Ayazma satışa çıkıyor!

Ağaoğlu My World Europe Ayazma satışa çıkıyor!

Ağaoğlu İnşaat Ayazma’da inşaatına başladığı 3 bin 80 konutluk My World Europe projesini 24 Eylül’de satışa çıkartacak



Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) iştiraki Emlak Konut GYO'ya ait, Ayazma'daki 202 bin metrekarelik arsa üzerine proje yapma ihalesini kazanan Ağaoğlu İnşaat, My World Europe projesini 24 Eylül'de satışa çıkartacak.

Ağaoğlu'nun 3 bin 80 konuttan oluşan My World Europe projesinde 17 blok ve 20 ikiz villadan yer alacak. 9 delikli mini golf sahasının da bulunacağı projede 130 metre uzunluğunda ve bin 600 metrekare büyüklüğündeki yüzme havuzu Türkiye'de bir konut projesinde bugüne kadar inşa edilen en büyük yüzme havuzu olacak. Ağaoğlu My World Europe'da yapılacak kojenerasyon santralinde enerji üretilerek, artan enerji dışarıya satılacak. Böylece rezidansta yaşayanlar elektrikten yüzde 20'ye kadar tasarruf edecek.

Projede alanları 100 ila 150 metrekare arasında değişen 47 dükkanı da içeren 13 bin metrekare alanlı bir AVM bulunuyor. İstinye Park tarzı dükkanlar bir meydanın etrafında toplanacak. Çarşının sitede oturanlara ve bölgedeki üst gelir grubunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanması düşünülüyor.

 

Ağaoğlu My World Europe iletişim bilgileri
Web: www.agaoglu.com.tr


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz