maritbet girişmaritbet
Adlon Residence’da evinizi kendiniz tasarlayın! 159 bin liraya!

Adlon Residence’da evinizi kendiniz tasarlayın! 159 bin liraya!

BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu’nun muhteşem manzarasıve geniş yeşil alanlarıyla insanı huzura davet eden AdlonResidence projesinde, konut sakinlerine evlerini kendi zevklerine göre tasarlamafırsatı sunuyor

BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu'nun muhteşem manzarasıve geniş yeşil alanlarıyla insanı huzura davet eden AdlonResidence projesinde, konut sakinlerine evlerini kendi zevklerine göre tasarlamafırsatı sunuyor. AdlonResidence'ınweb sayfasındaki “Benim Zevkim” başlığı altında sunulan uygulama sayesinde kullanıcılar, örnek daire üzerinden mutfak dolaplarının, oda kapılarının ve bankoların üzerine tıklayarakbeş farklı renk alternatifinden istediklerini seçebiliyor.Yer döşemelerinde her oda için ayrı seramik ve laminant parke seçeneği sunuluyor. Banyo küvetlerine ve dolaplarına ait renkleri dekonut sahipleri kendi zevklerine göre belirleyebiliyor.Bu uygulama sayesinde mutfaktan salona, banyodan odalara kadar evin her detayıkişiye özel olarak tasarlanıyor.

Şu an yüzde 25 indirim ve 2013'te ödeme fırsatı

İlk etabı Temmuz 2012'de teslim edilecek AdlonResidence'da şu an 159 bin TL'den başlayan fiyatlar Temmuz sonunda 215 bin TL'ye yükselecek. Böylece Adlon'daresidence konforuna terfi edenlere, şimdi yüzde 25 indirimle yazlık sahibi olma fırsatının yanı sıra bu yaz tatil yapıp 2013'te ödeme imkânı da sağlanıyor. 

Güvercinlik mevkiine 1,5 km, Boğaziçi köyüne 3 km ve Milas-Bodrum Havaalanı'na 10 km mesafedeki merkezi lokasyonu ile fark yaratan AdlonResidence'dakonut sakinlerine lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor.Konforlu bir evin yanı sıra standartları yüksek bir tatilden beklenen her şeyi sunanAdlonResidence, 57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 17 ikiz blokta 204 daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor.

35 havuz ve Adlon sakinlerine özel plaj…

Müstakil konutların her birinin kendine ait açık havuzunun bulunduğu AdlonResidence'da her bloğun da yine özel havuzu mevcut. Ayrıca ortak kullanımda olan çocuk havuzu, yarı olimpik açık havuz ve kapalı havuzun de yer aldığı projede toplam 35 havuz bulunuyor. Projeye özel sahil ve ulaşım için shuttle hizmeti de mevcut.

Eksiksiz sosyal yaşam alanları ve SPA merkezi

AdlonResidence'ın sosyal alanları içinde;golf sahası, fitness, aerobik, basketbol, voleybol, tenis, golf, havuz ve yüzme alanları yer alıyor. Özenle tasarlananAdlonResidence SPA Merkezi'nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. SPA Merkezi'nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu da var.

Havaalanında karşılanın, evininizi temiz, yemeğinizi hazır bulun…

AdlonResidence, concierge hizmetleri arasında; havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, yol durumu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı ve özel şoför hizmeti yer alıyor.

BB Group Homes Genel Müdürü Bülent Baylav, “Bodrum'un en güzel mevkilerinden birinde yer alan, doğal taş ve ahşap uyumunun modern tasarım ve mükemmel bir mimariyle yansıtıldığı projemizde, konut sahiplerine dairelerinde kendi zevklerine uygun malzeme ve renk seçme imkânı sunuyoruz.” diyor. Baylav, Adlon'un şu an Bodrum'da gerçek anlamdaki tek residencekonut projesi olduğunu vurgulayarak, konut sahiplerini rahat ettirmek için her detayı en ince ayrıntısına kadar göz önünde bulundurduklarını da sözlerine ekliyor.

AdlonResidence'a 444 25 94 numaralı telefondan ya da www.adlonresidence.com internet adresinden ulaşmak mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adlon Residence Bodrum'da doğal bir yaşama merhaba!
  • 25.06.2012 15:58

Adlon Residence Bodrum'da doğal bir yaşama merhaba!

Bodrum2da hayata geçirilen Adlon Residence cazip ödeme fırsatlarıyla doğayla iç ...

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi
  • 07.11.2013 08:56

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi

Bodrum Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta yükselen Adlon Residence projesinde 60 ...

Adlon Golf Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi!
  • 03.06.2013 12:53

Adlon Golf Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi!

Gayrimenkul yatırımcılarının ilk kriteri yatırımlarının ne kadar zamanda geri dö ...

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!
  • 20.04.2013 10:11

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!

Bodrum’un ilk rezidans projesi olan Adlon Residence Society Residence’ta fiyatla ...

Adlon Golf Society Residence'ta 225 bin TL'ye!
  • 25.03.2013 13:53

Adlon Golf Society Residence'ta 225 bin TL'ye!

BB Group tarafından inşa edilen Adlon Golf Society Residence, mükemmel mimarisin ...

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!
  • 26.11.2012 12:09

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!

Bodrum Adlon Residence'taki konutların metrekareleri 57 ile 132 metrekare arasın ...