maritbet girişmaritbet
Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Adım İstanbul fiyatları 645 bin TL ile 1 milyon 641 bin TL arasında değişiyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Başakşehir'de yer alan Adım İstanbul, İntaya-EYG Yapı ve İntes Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin yer aldığı Adım İstanbul'da 22 farklı konut tipi bulunuyor. Adım İstanbul projesi 6 blok şeklinde inşa ediliyor. 615 adet konutun yer aldığı Adım İstanbul 16 bin 423 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor.

Adım İstanbul projesi 3. Köprü'den 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar, birçok merkezi noktaya uygun lokasyonda yer alıyor. Başakşehir'de Şehir Meydanı ve Şehir Parkı'na komşu olan Adım İstanbul teslim tarihi olarak 2017 Aralık ayı veriliyor. Adım İstanbul 16 bin 423 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adım İstanbul konut sahiplerine; Adım İstanbul Cadde Mağazaları, ahşap seyir terasları, yeşil alanlar, metro durağı, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, güvenlik, amfi, Fitness Center, kafe, restoran, market, hamam, sauna, SPA gibi imkanları sunuyor.

Adım İstanbul ödeme planı ve fiyatları

Adım İstanbul fiyatları 645 bin TL ile 1 milyon 641 bin TL arasında değişirken, Adım İstanbul ödeme planı kapsamında ise Emlak Konut GYO kampanyası yer alıyor.

Buna göre Adım İstanbul ödemelerine Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası destek veriyor.

Kampanya kapsamında 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. 10 yılda yüzde 0,45 oranında, 5 yılda ise sıfır faizle kredi kullanılabiliyor.

Adım İstanbul nerede?

İstanbul Avrupa Yakasında yer alan Adım İstanbul Başakşehir'de konumlandırılıyor. Kayaşehir Bulvarı üzerinde yer alan proje, 3. Köprü'den 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne, Şehir Meydanı ve Şehir Parkı'na yakın konumda yükseliyor. Sağlık Kent'e ise sadece 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!
  • 01.02.2017 10:29

Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Adım İstanbul fiyatları 645 bin TL ile 1 milyon 641 bin TL arasında değişiyor. P ...