maritbet girişmaritbet
Acarblu Rezidans satışa çıktı, 1 haftada 3'te 1'i satıldı!

Acarblu Rezidans satışa çıktı, 1 haftada 3'te 1'i satıldı!

Acarkent'in rezidans blokları Acarblu, 1 hafta önce satışa sunuldu. Şimdiden 1+1 ve 2+1 dairelerin tamamı satıldı.

Beykoz'un Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ni bilmeyen yoktur. Ünlüler dünyasının vazgeçilmez adresi olan Acarkent'te Demet Akalın'dan Kenan Doğulu - Beren Saat çiftine, Emre Altuğ ve Çağla Şikel'den Sibel Can'a kadar birçok şöhretli isim ikamet etti. 

Şimdi o çok rağbet gören Acarkent Sitesi'ne, rezidans blokları ekleniyor. Dün, Acarlar Şirket Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar'ın eşi Hande Acar, instagram hesabından Acarblue Residence'ın fotoğrafını paylaşarak, projeyi satışa açtıklarını duyurdu. Bu projenin detaylarına ise emlaktasondakika.com ulaştı.

Öncelik Acarkentliler'in!

Acarblu Rezidans, Acarlar Şirketler Grubu güvencesiyle Beykoz'da konumlandırılıyor. Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri arasındaki lokasyonuyla dikkat çeken rezidans projesinin satış ofisini aradığınızda size sorulan ilk soru "Acarkentli misiniz?" olacak.

Çünkü Acarblu Rezidans'taki evler 1 Şubat 2015'e kadar Acarkentliler'e yüzde 25 indirimli satılıyor. 117 metrelik iki kulede 240 daire yer alıyor. 

acarblu residence

1+1 ve 2+1'ler bitti

10 bin metrekare yeşil alanıyla dikkat çeken Acarblu Rezidans'ın mimari tasarımı DOME+Partners'e emanet edildi. Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 1 haftadır satışta olduğu öğrenilen Acarblu'da bu daire alternatiflerinden 1+1 ve 2+1'ler şimdiden satılmış durumda.

Acarlar'ın mücevher projesi

Brigitte Weber Mimarlık, dairelerde herkesin kendi tarzını yansıtabileceği 3 farklı dekorasyon seçeneği hazırladı. Acarlar Şirketler Topluluğu da AcarBlu Rezidans için "Mücevher projemiz" diyerek bu blokların önemini açıklıyor.

Acarblu metrekare fiyatı!

2016 yılının Aralık ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Acarblu Rezidans'ta 30 katlı kulelerin 21 katı konut olarak tasarlandı. Konutların metrekare birim fiyatları 4 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor. Proje için banka kredisi kullanmak mümkün.

Acarblu Rezidans İletişim Bilgileri;

Web: http://acarblu.com/
Telefon: 0216 485 14 14

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Acarblu Rezidans Beykoz tanıtım filmi yayında!
  • 29.12.2014 16:27

Acarblu Rezidans Beykoz tanıtım filmi yayında!

Acarlar Şirketler Grubu'nun en yeni projesi Acarblu Rezidans'ın tanıtım filmi Em ...

Acarblu Residence foto galerisi yayında!
  • 29.12.2014 11:18

Acarblu Residence foto galerisi yayında!

360 derece kesintisiz Boğaz ve Karadeniz manzarasıyla nefes kesen Acarblu Reside ...

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!
  • 03.06.2021 10:17

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye-Almanya uç ...