maritbet girişmaritbet
Acar Vadi'de son blok satışta!

Acar Vadi'de son blok satışta!

Acarlar Şirketler Topluluğu, "katta villa" konseptiyle geliştirdiği Acar Vadi projesinde son blok olan C blok satışa sunuldu.

İstanbul'da 80'li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, villa deneyimlerini KATTA VİLLA olarak konumlandırdığı ACAR VADİ projesine taşıyarak, Beykoz – Acarkent'de villa trendine farklı bir değer kattı.

Acarkent'in kalbinde Acarkent'in yeni nesil yatay mimari uygulama trendi Acar Vadi, Acarkent (A) & Beykoz (B) & Çubuklu (C) bloklarından oluşmaktadır.

Acarkentlilerin talebi ile “satış sürecinin tamamlanmakta olduğu Acar Vadi; Acarkent (A) & Beykoz (B) bloklarından sonra, şimdi Acar Vadi, Çubuklu (C) bloğun genel talebe yönelik satışının başladığı açıklandı.

ACAR VADİ; KATTA VILLA 

Acarkent'in doğal ortamda, doğa ile iç içe, parkların yanı başında konumlu Acar Vadi'de, 4 katlı 3 blokta, her blok' ta; 16, her katta 4 villa daire bulunmaktadır.

Brüt–net farklarının yüzde 8 ile yok denecek kadar az olduğu sitede, brüt 250-300 m2, 3+1 ve brüt 300-350 m2, 4+1 villa daireler, yüksek girişli ve özel kapalı otopark kat erişimleri ile dikkat çekerken, Acarkent'in katta villa uygulaması, konutu çevreleyen her odadan çıkışlı teras balkonları, 4. katlara özel kat bahçeleri ile nefes aldıran yapı özelliğini taşımaktadır.

Villa dairelerde öne çıkan alanlar;

? 52 m2 Salon
? 21 m2 Mutfak
? 46 m2 giyinme odalı Ebeveyn Suit
? 21' den 30 m2' ye değişen Insuit Yatak Odaları
? 30' dan 40 m2' ye değişen Teras büyüklüğünde Balkonlar

Merkezi ısıtma, ankastre beyaz eşyalar, ısı pay ölçer, split klima, çamaşır odası, su deposu, hidrofor, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve güvenlik sistemleri, kapalı–açık otopark ve depo alanları olarak karşımıza çıkıyor.

Acar Vadi; Acarkent ( A ) & Beykoz ( B ) bloklarında yerleşim ve yaşamın 100'de 100'lere eriştiği sitede, m2 başına 2-TL seviyesinde aidat uygulamaları dikkat çekiyor.

Katlara yayılan yerleşim tercihinden, Kat'a yayılan villa konforunu Acar Vadi'ye taşıyan Acarlar Şirketler Topluluğu' nda Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; büyüklükleri ve yaşam hacimleri ile Acarkent' de villa tercihinden daire tercihine yönelenlerin… Etiler & Levent & Ulus & Kadıköy gibi bölgelerinde geniş dairelere alışmış ancak, yapıların eskiliğinden ve deprem tehditinden dolayı kaçış planları yapanların tercihi olduklarını belirten Bilge Özdemir; daire teslimleri hemen yapılan ve kat mülkiyet tapuları hazır olan, Acar Vadi' de banka kredisi ile konut sahibi oluna bilineceğine vurgu yapıyor.

Acar Vadi; sosyal – sportif – ticari – eğitim – colesium olanakları arasında, güvenlik, otopark, peyzaj alanı, ocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; Acar Vadi katta Daire Villa trendinin Acarkent villalarına rakip olduğunu, konforu ve kullanılan malzemeleri ile beğeni kazandıklarını belirtirken; yerleşim ve yaşam sürecinin son aşamaya geldiği Acarkent'de tekrarı olamayacak son etap yerleşim ve yaşam fırsatlarının değerlendirmesini öneriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Acarblu Residence foto galerisi yayında!
  • 29.12.2014 11:18

Acarblu Residence foto galerisi yayında!

360 derece kesintisiz Boğaz ve Karadeniz manzarasıyla nefes kesen Acarblu Reside ...

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!
  • 03.06.2021 10:17

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye-Almanya uç ...