maritbet girişmaritbet
360 derece Gaziantep manzaralı proje!

360 derece Gaziantep manzaralı proje!

Gaziantep'in konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak ASCE Lüks Konutları'nın satışına başlandı.

15 bin 856 metrekarelik alana kurulu 84 dairelik ASCE Lüks Konutları, Gaziantep'in geleneksel yaşam biçimi ile modern konut ihtiyaçlarını birleştiren özgün bir konsepte sahip. Tüm projelerin satışında, daire sahibi olmak isteyenler için uygun finansman alternatifleri sunulacak.

Kentin konut anlayışı değişecek

 ASCE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, projeye ilişkin düzenlediği basın toplantısında, ASCE Lüks Konutları'nın Gaziantep'te konut anlayışını değiştireceğine inandığını söyledi. Konukoğlu, satışına başlanılan ASCE Lüks Konutlan'nın bu yenilikçi anlayışı ortaya koyacak iyi bir örnek olacağını belirterek, "Şehre hakim bir tepeye inşa ettiğimiz ASCE Lüks Konutları, yüksek inşaat kalitesi, modern çizgileri ve çeşitli sosyal olanaklarıyla eşsiz bir yaşam deneyimi sunacak" diye konuştu. Bu konutların Gaziantep'te geleceği yaşamak isteyenlere çok farklı bir yaşam tarzı sunmayı hedeflediğini de belinen Konukoğlu, projesini ünlü mimar Fehmi Kobal, peyzaj tasarımını Mimar Deniz Aslan'ın yaptığı projede konutlardaki boyutları değiştirdiklerini ve ortak yaşam alanları farklılaştırdıklarını kaydetti.
Konukoğlu, projede mimarinin yanı sıra sosyal olanakların da dikkat çekici olduğunu söyledi.

360 derece Gaziantep manzarası ASCE Lüks Konutlan'ndaki 5 bloktan birisi 25 katlı yapısıyla Gaziantep'in en yüksek konutu unvanına sahip olacak. Dülük Ormanları'nın eşsiz manzarası sayesinde doğa ile bütünleşen proje, daire sakinlerine eşsiz Gaziantep panoraması da sunuyor. 25'inci kattan 360 derece Gaziantep izlenebiliyor.

2012 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek proje de farklı ihtiyaçlara göre projelendirilmiş 210 metrekare ile 711 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip 5 ayrı konut tipi satışa sunuldu.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asce Lüks Konutları'nda 575 bin TL'ye 3+1!
  • 31.10.2012 12:30

Asce Lüks Konutları'nda 575 bin TL'ye 3+1!

Son derece modern aletlerin olduğu tam donanımlı bir fitness merkezi ve 25 katlı ...

360 derece Gaziantep manzaralı proje!
  • 05.10.2011 09:18

360 derece Gaziantep manzaralı proje!

Gaziantep'in konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak ASCE Lüks Konutları'nı ...