maritbet girişmaritbet
300 konutluk Boztepe Towers, 2015'te bitecek!

300 konutluk Boztepe Towers, 2015'te bitecek!

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, turizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti

Şu anda Boztepe Towers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap etmeyi planlıyor. 

Papillon Turun A grubu seyahat acentesi olarak yabancı yatırımcılar tarafından Trabzon'da kurulduğunu, zaman içinde şirketi yabancılardan satın alarak Trabzon'a kazandırdıklarını söyleyen Papillon Tur Yönetim Kurulu Başkanı Derya Öksüzoğlu, şirketin alınmasından sonra araç kiralama ve turizm alanlarında faaliyet göstermeye başladıklarım dile getirdi. 
 
Öksüzoğlu, Papillon Tur'a 2010 yılında mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini de dahil ettiklerini belirtti. Samsun dahil Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük projesi olan "1001 Pırlanta Vadisi'nin çizimi ve mimari tasarımından sonra mimarisi kendilerine ait olan yap-sat konut projesi "Boztepe Tovvers" üzerinde çalıştıkları bilgisini veren Öksüzoğlu, "Boztepe Towers; beş blok, üç villa ve bir sosyal donatı alanından oluşuyor. Toplamda 300 konuta sahip proje 32 milyon TL'ye mal oldu. 
 
Projeyi 2015 yılında bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Bu projeyle her kesimden insana ve bütün gelir gruplarına hizmet edeceklerini belirten Öksüzoğlu, hedeflerinin; inşaat alanında Trabzon'a yeni bir vizyon kazandırmak, daha önce yapılmamış olanı bulup farklılığı yakalamak olduğunu dile getirdi. 
 
Uzun yıllar inşaat sektöründe projecilik ve şantiyecilik yaptığım belirten Öksüzoğlu, daha sonra ticarete atılmaya karar verdiğini söyledi. Daha önce inşaat sektörüne girmemelerinin nedenini bölgede projeciliğin gelişmemiş olmasına bağlayan Öksüzoğlu, çok katlı yapılanmaların artmasının firmalarını da teşvik ettiğini ifade etti. Öksüzoğlu, buna bağlı olarak, Samsun'u da içine alacak şekilde Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük projesi olan ' 1001 Pırlanta Vadisi' projesinde yer aldıklarını aktardı. Araç kiralama işine üç araçla Trabzon Havalimanı'nda başladıklarım ve zaman içinde hızla büyüyerek Ankara ve İzmir'e şubeler açtıklarını belirten Öksüzoğlu, şöyle konuştu: "Araç kiralama sektöründe "Cande" markası ile Trabzon'da faaliyet gösteren ilk lokal firmayız. Trabzon'da 100 araçlık, toplamda ise 330 araçlık bir araç filosuna sahibiz. İlde firmanın büyüme ihtimali az olduğundan dışarıya açılmak zorunda kaldık. Trabzon'un kimliğini gittiğimiz her yere taşıyoruz." Papilon Tur'un geçen yılı oldukça iyi geçirdiğini aktaran Öksüzoğlu, araç kiralama filolarını genişlettiklerini ve her yıl filolarına 60-70 civarında araç dahil ettikleri bilgisini verdi. Öksüzoğlu, 2012 yılında araç kiralama sektöründeki hedeflerinin, iki yılda bir arazi araçları dışındaki araçları yenilemek olarak açıkladı. 
 
Trabzon ekonomisinin canlandırılması için Karadeniz Teknik Üniversitesi fakülteleri ve fakültedeki bölümlerin artırılması gerekliliğine değinen Öksüzoğlu, ayrıca Türk cumhuriyetleri ile ilişkilerin artırılması gerektiğini savundu. İlde teşvik kapsamımn daha çok genişletilmesi gerektiğini söyleyen Öksüzoğlu, "Ayrıca yayla turizmi canlandırılmalı ve Trabzon'da bulunan otel sayısı ve mevcut bulunan otellerin kapasiteleri artırılmalı" dedi. 
 
Dünya Trabzon

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzon Pırlanta Vadisi fiyat listesi
  • 08.03.2014 13:34

Trabzon Pırlanta Vadisi fiyat listesi

Fiyatların 95 bin TL'den başladığı Trabzon Pırlanta Vadisi'nin örnek dairesi haz ...

Aks Grup, 1001 Pırlanta Vadisi'ni 2015'te tamamlayacak!
  • 27.09.2012 15:08

Aks Grup, 1001 Pırlanta Vadisi'ni 2015'te tamamlayacak!

Emre Aksoy, yabancılara gayrimenkul satışlarının durdurulmasından dolayı Trabzon ...

300 konutluk Boztepe Towers, 2015'te bitecek!
  • 27.09.2012 15:02

300 konutluk Boztepe Towers, 2015'te bitecek!

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına ara ...