maritbet girişmaritbet
216 Butik Plus’tan bol seçenekli kampanya!

216 Butik Plus’tan bol seçenekli kampanya!

216 Yapı Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler için beş ayrı kampanya düzenledi.

216 Yapı, ev sıcaklığını otel konforuyla buluşturduğu 216 Butik Plus'tan daire almak isteyenler için beş farklı kampanya başlattı. 216 Butik Plus'ın ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme adlarını taşıyan bol seçenekli kampanyasından yararlananlar avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma şansını yakalayacak.

Düzenledikleri kampanyayla ev almayı kolaylaştırdıklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Kampanya kapsamında daire almak isteyenlere peşinde yüzde 10'a varan indirim, 48 aya sıfır faiz, yarısı peşin yarısı teslimde ve hiç peşinatı olmayanlar için daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi şimdi kullanma, peşinatı ise teslimde ödeme seçeneği sunuyoruz. Fakat bunlar içinde en fazla ilgiyi ‘Ara ödemeli' kampanyamız görüyor. Bu kampanyadan yararlananlar yüzde 10 peşinatı şimdi öderken, kalan yüzde 15 ödemeyi teslimde verebilecek. Ödemenin yüzde 75'lik kısmı içinse kredi kullanabilecek” dedi.  

Dündar, “Ara ödemeli kampanyadan yararlanıp 216 Butik Plus'tan 255 bin liraya 1+1 daire alanlar 120 ay vadede aylık 2 bin 715 lira taksitle ev sahibi olabilecek” dedi. 216 Butik Plus'un sağlam zemini, temiz havası ve ulaşım kolaylığıyla İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarının başında gelen Çekmeköy'de inşa edildiğini ifade eden Dündar, inşaat çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü projede hayatın 14 ay sonra başlayacağını açıkladı.

123 seçkin konuttan oluşuyor

Bilent Dündar'ın verdiği bilgiye göre 2 blokta 123 daireden oluşan 216 Butik Plus'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor. Sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ve hayatı kolaylaştıracak şekilde tasarlanan 216 Butik Plus'ta bay-bayan kuaförü, eczane, market, café, pastane ve kuru temizleme gibi ticari alanlar yer alıyor. Hemen girişinde lobi ve resepsiyonun bulunduğu proje, fitness merkezi, sauna, çocuk ve büyükler için oyun alanı ve servis bekleme odasıyla daire sakinlerine açılır-kapanır havuz ile kapalı havuz keyfi ve güneşlenme imkanı sunuluyor. 

Metroya 2 dakika mesafede

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik Plus, kolay ulaşımı ve eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Üsküdar Çekmeköy Metrosu'na 2 dakika, üçüncü köprü bağlantı yoluna 3 dakika, yapımı başlamış olan Karadeniz bağlantı yoluna 3 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika mesafede yer alıyor. 216 Butik Plus, Özyeğin Üniversitesi'ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

216 Butik Plus’tan bol seçenekli kampanya!
  • 31.07.2015 12:17

216 Butik Plus’tan bol seçenekli kampanya!

216 Yapı Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus’tan ev sahibi olmak isteyen ...