maritbet girişmaritbet
2020'nin en itibarlı markası Avrupa Konutları oldu!

2020'nin en itibarlı markası Avrupa Konutları oldu!

Markalı konut sektöründe bugüne dek onlarca yeniliğe imza atan Avrupa Konutları markası, “2020’nin En İtibarlı Markası” ödülüne layık görüldü.

Marketing Türkiye tarafından Gayrimenkul kategorisinde “Avrupa Konutları” markasına verilen ödül, ülke genelinde çok sayıda markanın incelenmesi sonrası geldi.

Türkiye'nin önde gelen reklam ve medya sektörü yayımcılarından Marketing Türkiye'nin Akademetre Research & Strategic Planning ile birlikte yedi yıldır düzenlediği ve “Yılın İtibarlısı”nı belirlediği “Marka Değeri ve Algı Araştırması 2020” sonuçlandı.

Gayrimenkul kategorisinde 12 ilde yapılan araştırmanın sonucunda Avrupa Konutları markası “2020'nin En İtibarlı Markası” ödülüne layık görüldü.

SERHAN ÇETİNSAYA; “BU NOKTAYA EKİBİMİZLE BİRLİKTE GELDİK”

Markalı konut kavramının ilk olarak “Avrupa Konutları” markasıyla ülke insanının hafızasına kazındığını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya; “Avrupa Konutları markalı ilk konut projemizden bugüne temel prensibimiz, markamızı tercih eden tüketicilerin beklenti ve taleplerine en iyi şekilde yanıt vermek oldu. Bu amaç doğrultusunda tüm projelerimizin lokasyonlarının belirlenmesinden, geliştirilmesine, donatılarına, teslim sonrası hizmetlerine kadar her bir detayı tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda şekillendi. Bugün on binlerle ifade ettiğimiz Avrupa Konutları sakinlerinin markanın inşasında büyük katkısı var. Tüketicilerimizin taleplerine bu denli önem vermemiz; sürekli kendimizi yeni tutmamıza, trendleri yakından takip etmemize ve ilkleri gerçekleştirme konusunda cesaretli davranmamıza katkı sağladı. En önemlisi, biz bu noktaya ekibimizle birlikte geldik. Hem iç bünyedeki marka takımımız hem de yıllarca birlikte yol yürüdüğümüz ajansımız “Fikirevim Reklam Ajansı” ile birlikte stratejiler geliştirdik. Masa etrafında tartıştık ve uyguladık. Pandemi sürecinde topluma umut vadetmemiz gerektiğinden yola çıkarak önemli bir reklam kampanyası hazırlayıp tüm mecralarda yayınladık. Paylaştığımız mesajda halkımıza “Bugünler de geçecek…” dedik. Ve büyük beğeni ile ciddi destek gördük. Bugün geldiğimiz noktada da Avrupa Konutları markamız Türkiye'nin pazarlama ve marka alanındaki saygın otoritesi Marketing Türkiye tarafından “2020'nin En İtibarlı Markası”  ödülüne layık görüldü.” dedi.

Marketing Türkiye'nin Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında düzenlediği “The One Awards” ödül töreninde “2020'nin En İtibarlı Markası” ödülünü Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya teslim aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!
  • 22.12.2021 13:34

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!

Kayak sporu denince ülkemizde akla ilk gelen merkezlerden biri olan Kayseri – Er ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...