maritbet girişmaritbet
2015’te konumuyla öne çıkan 10 proje

2015’te konumuyla öne çıkan 10 proje

Güncelprojebilgileri.com, 2015 yılında satışa çıkan, lokasyonuyla avantaj sağlayan 10 projeyi belirledi

Türkiye'nin en kalabalık, ekonomik ve sosyo-kültürel açıdan en önemli şehri olan İstanbul, gayrimenkul sektörünün de yıldızı oldu. Birbiri ardına satışa çıkan markalı konut projeleri fiyatı, sosyal özellikleri ve lokasyonuyla her ihtiyaca cevap vermeye çalışıyor. Trafikte uzun zamanlar geçiren İstanbulluların tercihi toplu taşıma araçlarına yakın olan projeler oluyor. Metro, metrobüs, E-5 ve TEM aksında olan projeler oturum ve yatırım amacıyla ev alanları mutlu ediyor.

2015 yılının parlayan lokasyonu; E-5 güzergahındaki Topkapı-Ataköy hattı oldu. Büyük inşaat firmalarının yaptığı yatırımlarla yıldızı parlayan Topkapı-Merter hattına metrobüs, tramvay, otobüs ve minibüs ile kolay ulaşım sağlanıyor. Avrupa Konutları Kale, Beyaz Park Topkapı, İnistanbul ve Avrupa Residence&Office bölgenin ilgi gören projeleri oldu.

İstanbul'da öne çıkan projelerin ortak noktası genişleyen metro hattı oldu. Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro projesi Ispartakule bölgesindeki Bizim Evler 7 ve Alibeyköy'deki 5. Levent projelerini ihya edecek.

Uzun yıllardır değerini koruyan Beyoğlu'nun yıldızı kentsel dönüşüm projeleriyle parlıyor. Piyalepaşa İstanbul ve Elysium Soul Beyoğlu projeleri şehrin kalbine yatırım yapmak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor.

Anadolu Yakası'nda konumuyla dikkat çeken Oryapark İstanbul ve Sur Yapı Koşuyolu projelerinin ortak özelliği ise bağlantı yollarına yakınlığı oldu.

Avrupa Konutları Kale

İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Topkapı'da E-5'in bitişiğinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gördü. Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Kale'de “Her Şeyin Başladığı Nokta” sloganıyla lanse edildi. Metrobüs ve tramvay durakları projenin hemen önünde yer alıyor. Otobüs ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarına ise yürüyüş mesafesinde. Ayrıca özel aracınızla saniyeler sonra E-5'e bağlanmanız mümkün. Avrupa Konutları Kale, hem Levent'e hem de Atatürk Havalimanı'na eşit mesafede bulunuyor.

Adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cad. No:32 Cevizlibağ-Zeytinburnu/İstanbul

 

Beyaz Park Topkapı

Topkapı'da bu sene içinde satışa çıkan ikinci proje; Beyaz Park Topkapı oldu. Çukurova Grubu ve Atlı Zincir'e ait iki arsa üzerinde yükselen proje, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Bakırköy Adliyesi'ne 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre mesafede bulunan Beyaz Park Topkapı, Davutpaşa Metro durağının da hemen yanında yer alıyor. Okullar ve hastaneler ise projeye sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adres: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Topkapı/İstanbul

 

Avrupa Residence&Office Ataköy

E-5 Otoyolu'nun hemen yanında yükselen projelerden biri de; Avrupa Residence&Office Ataköy. İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Ataköy'de inşa edilen proje, Atatürk Havalimanı'na sadece 5 dakika uzaklıkta. Avrupa Residence&Office, bir zamanlar Fuzul Oto'nun yer aldığı Kale Kilit'in arsası üzerine kuruluyor. Ofis ve rezidanslardan oluşan projenin hemen yanında Airport Outlet AVM ve Kültür Üniversitesi bulunuyor. Metrobüsün yanı başında bulunan projeye metro, otobüs ve minibüsle ulaşım sağlanabiliyor.

Adres: Ataköy 7. 8. 9. 10. Kısım Mah. E-5 Yan yol No:48 Bakırköy/İstanbul

 

İnistanbul Topkapı

İstanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine kurulan İnistanbul Topkapı etaplar şeklinde inşa ediliyor. İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal etapları satışa sunulan proje, 35 bine yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği bir bölgede yapılıyor. İnistanbul Topkapı, Davutpaşa metro durağına 100 metre, Terazidere metro durağına 400 metre, Cevizlibağ metrobüs durağına ve E-5'e 1 kilometre, Marmaray'a 3.2 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mah. Davutpaşa-Topkapı/İstanbul

 

Bizim Evler 7

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin lokasyonunda yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule'yi kazanç ve cazibe merkezi haline getiriyor.  Bu bölgeye damga vuran Bizim Evler projelerine bu sene 7'incisi eklendi. Konumu itibariyle panoramik Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi'ne hakim bir manzaraya sahip olan Bizim Evler 7, TEM Otoyolu'nun yanı başında yükseliyor. Ispartakule'ye yapılan metro yatırımı Bizim Evler'in değerine değer katıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro projesi 16,4 kilometre uzunlukta olacak. 2.2 milyar TL'ye mal olması beklenen Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı projesi 9 istasyondan oluşacak. Projenin Ispartakule bölgesini kapsayan durağı ise BizimEvler olarak belirlendi.

Adres: Tahtakale Mah. Bizim Evler Ispartakule/İstanbul

 

5. Levent

KİPTAŞ'ın yıllar önce inşa ettiği Finankent projesinin yanında yükselen 5. Levent'in büyüklüğü, mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla İstanbul için örnek bir proje olması hedefleniyor. 5. Levent, metro hatlarına olan yakınlığıyla da sakinlerine kolay ulaşım imkanı sağlayacak. Yakın gelecekte hayata geçirilecek Mecidiyeköy-Mahmutbey, İstinye-Seyrantepe-Akşemsettin, Levent-Sanayi Mahallesi-Akşemsettin, Gayrettepe-3.Havaalanı, Alibeyköy-Eminönü hatlarıyla şehrin her yerine kolaylıkla ve hızla ulaşılabilen, merkezi bir semt niteliğine sahip olacak. 5. Levent, Anadolu yakasına ulaşımı kolaylaştıracak 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de başlangıç noktasında yer alacak. TEM otoyolu üzerinde, Alibeyköy Kavşağı'nda inşa edilen 5. Levent, İstanbul'un iş merkezi Levent ve Maslak'a 7 km mesafede bulunuyor. Şehrin ana arterlerine kolayca erişim imkânı sunan 5. Levent, mevcut ve planlanan dev ulaşım projelerinin de kesişim noktasında yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 km mesafede olan 5. Levent'ten havaalanlarına da kolayca ulaşmak mümkün. Atatürk Havalimanı'na 22 km uzaklıkta olan 5. Levent'in, 2017'de hizmete girmesi beklenen 3. havalimanına uzaklığı ise 32 km.

Adres: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii), TEM Alibeyköy Kavşağı, Eyüp/İstanbul

 

Elysium Soul Beyoğlu

İstanbul'un tarihi, kültürel dokusu ve merkezi konumu ile gözde semtlerinden Beyoğlu ilçesine bağlı Dolapdere'de inşa edilen Elysium Soul Beyoğlu, bir kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Proje, Bilgi Üniversitesi'nin Dolapdere Kampüsü'nün bulunduğu arazide hayata geçiriliyor. AVM, ofis, otel, kültür merkezine yakınlığıyla dikkat çeken projeye ulaşım da oldukça kolay. Elysium Soul Beyoğlu, Taksim'e 3, Nişantaşı'na da 5 dakika mesafede olmasının yanı sıra Beşiktaş – Bomonti Tüneli ile metro ve çevreyoluna da kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Adres: Hacı Ahmet Mah. Eburıza Dergahı ve Yaya Köprüsü Sok. No: 1 Beyoğlu/İstanbul

 

Piyalepaşa İstanbul

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu'nun kalbinde yükseliyor. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma kullanımlı proje, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşım imkanı sunuyor. Piyalepaşa İstanbul, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor.

Adres: Piyalepaşa Bulvarı Beyoğlu/İstanbul

 

Sur Yapı Koşuyolu

İstanbul'un en önemli semtlerinden biri olan Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı'nın yeni projesi şu an ön talep sürecinde. İstanbul Karting Park'ın arsası üzerinde inşa edilen Sur Yapı Koşuyolu projesi E-5'te Koşuyolu girişinin hemen yanında ve E-5 ile doğrudan bağlantılı bir konumda yer alıyor. Projenin Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı sayesinde Anadolu Yakası'nda birçok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Ayrıca Marmaray'ın başlangıç durağı olan Ayrılıkçeşmesi durağına yakınlığı ile Avrupa Yakası'na geçişte Marmaray'ı kullanmak isteyenlere kolaylık sağlayacak. İki kıta arasını metrobüs ile geçmek isteyenlere Altunizade, Acıbadem ve Uzunçayır duraklarına yakınlığı ile kolay bir ulaşım imkânı sağlayacak.

Adres: Acıbadem Mah. Dost Ozan Sok. Koşuyolu-Kadıköy/İstanbul

 

Oryapark İstanbul

İstanbul'un yeni ve gözde finans merkezi Ümraniye'de hayata geçirilen Orya Park, İstanbul Kent Ormanı'nın hemen yanında inşa ediliyor. Projeden ev alanlar ormana bir adım mesafede yaşamının keyfine varabilecek. Toplu taşıma araçları 2 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Oryapark İstanbul'a metronun İnkılap Mahallesi durağından 10 dakikada ulaşmak mümkün. Projenin 3. Köprü ve havalimanı bağlantı noktasına uzaklığı ise sadece 3 dakika. Oryapark İstanbul projesi TEM bağlantı yoluna 1 dakika, Ataşehir, Finans Merkezi ve Çekmeköy'e 10 dakika, FSM Köprüsü'ne 2 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne ve E-5'e 5 dakika, Kozyatağı'na 15 dakika yükseliyor.

Adres: Küçüksu Cad. No:60 Ümraniye/İstanbul

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 31.07.2015 10:56

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'nin de ...

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!
  • 27.05.2015 17:43

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Avrupa Konutları ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 26.05.2015 17:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, ofis ve dükkanları satışa açılan Avrupa Kon ...

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 11.11.2014 17:05

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, yeni projeleri Av ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 05.11.2014 14:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Topkapı'da yer alan ve merakla beklenen Avrupa Konutları Kale projesi görücüye ç ...

Talep rekorları kıran projenin tanıtım filmi yayında!
  • 04.11.2014 11:29

Talep rekorları kıran projenin tanıtım filmi yayında!

Avrupa Konutları Kale projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yay ...