maritbet girişmaritbet
152.500 TL'den başlayan fiyatlarla

152.500 TL'den başlayan fiyatlarla

Sinpaş Yapı’nın 2011 Ekim ayında ön taleple satışına başlanan en yeni projesi LİVA İstanbul’da ilk etabın yüzde 70’i satıldı

38 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birçok konsept projeye imza atan ve kentsel gelişimi ön planda tutan Sinpaş Yapı'nın 2011 Ekim ayında ön taleple satışına başlanan en yeni projesi LİVA İstanbul'da ilk etabın yüzde 70'i satıldı.

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden bir tanesi olan Sultanbeyli'de yer alan LİVA İstanbul, Adalar ve Liva Hobi Akademisi konseptleri ile bölgeye yeni bir soluk getiriyor.   

LİVA İstanbul projesinin ilk etabında 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen ve her ihtiyaca hitap eden 349 konut bulunuyor. 152.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışı devam eden projede 72 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı da sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar pek çok daire seçeneği sunulurken, tavan yüksekliği 5 metreye kadar uzanan loft daireler ferahlığı sevenlere, 100 metrekareye kadar kendine özel bahçesi bulunan evler ise doğaya özlem duyan ailelere hitap ediyor.  

Liva İstanbul'da sosyal yaşam

Liva Hobi Akademisi, çocukların evlerinin yanı başında güvenle gidebilecekleri; ebeveynlerin ise arkadaşlarıyla boş zamanlarını keyifle geçirebileceği bir sosyal alan olarak konumlanıyor.

Sinpaş Yapı'nın ilk defa bu projesinde hayata geçireceği Liva Hobi Akademisi'nde hem yetişkinler hem de gençleriçin yabancı dil eğitimleri, spor, resim ve Özgür şef ve ekibi ile yemek kursları verilecek. Kendine has sunumu ve özel tarifleri ile yıllardır Türk mutfağına ek olarak dünya mutfaklarından örnekler ile Türk damak tadına uygun menülerhazırlayan Özgür Şef, Liva Hobi Akademisi'nde LİVA İstanbul sakinlerineözel tarifler hazırlatacak.

Liva İstanbul'un tanıtım ofisinde aileler projenin detayları konusunda bilgi sahibi olurken çocuklarını da bir pedagog eşliğinde bırakabilecekleri çocuk oyun alanı bulunuyor. Tanıtım ofisine gelen çocuklar yetenek ve becerilerini keşfederken ebeveynleri de unutulmuyor. Tanıtım ofisinin mutfağında pişen leziz ikramlar ve keyifli piyano dinletisi ile güzel bir hafta sonu onları bekliyor. Liva Hobi Akademisi'nde ailelerin geçireceği keyifli saatler bu etkinliklerle tanıtım ofisinde kısa süreli de olsa ziyaretçilere yaşatılıyor.

Projede cafe,kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, spa ,  hamam ve squash alanı ve tenis kortubulunacak.

Liva İstanbul sakinleri biyolojik göletin kıyısında yer alan kış bahçelerinde yaz kış açık havada oturmanın keyfine varırken göl kıyısında yapacakları keyifli bir yürüyüşün ardından oturma alanların yer aldığı pergolaların altında dinleyebilecekler.

Yürüme mesafesindeki Adalar ve Eşsiz Bir Peyzaj

LİVA İstanbul projesini diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerinden biri suyun dinlendirici enerjisini taşıyan adalar konsepti. Projede yaklaşık 5000 m2 alan içerisinde yer alan biyolojik gölet içinde birbirinden farklı konseptlere sahip adalar bulunuyor.

Liva İstanbul sakinleri Şelale Cafe'nin bulunduğu Şelale Adasında yer alan Vitamin Bar'da taze sıkılmış meyve sularını yudumlayabilir; göl manzarasına en hakim ada olan Ada panorama'da manzaranın keyfini çıkarabilirler.

Projenin en büyük adası olan Bambu Adasında keyfili bir yürüyüşün ardından bambu ağaçlarının arasında dinlenirken;  Çiçek Adasında rengarenk çiçekleri seyredebilir; koku adasında  kekik ve lavanta gibi güzel kokulu bitkilerin kokusunun duyabilirler.

Toplam 17.600 m2 yeşil alanı bulunan LİVA İstanbul, peyzajında kullanılan bitki örtüsü ile de oldukça etkileyici bir proje. Saray manolyasından, mimozaya farklı türlerde bambulara, su bitkilerine kadar pek çok özel bitki ve ağaç ile süslenecek LİVA İstanbul'da huzurlu bir dinginlik sakinleri bekliyor.

TEM bağlantısıyla kolay ulaşım

TEM'e direkt bağlantısı ve kolay ulaşımıyla dikkat çeken proje Tem Sultanbeyli gişelerinden çıktıktan sonra 1.5 km mesafede yer alıyor.  Boğaziçi Köprüsü'ne 19 km,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10 km mesafede.Proje ayrıca çevrede yer alan Viaport AVM' ye 7 km, Meydan AVM' ye ise 12 km. mesafededir. Sabancı Üniversitesi, Koç Özel Lisesi ve Küçük Prens İlköğretim Okulu gibi pek çok değerli eğitim kurumuna, özel ve devlet hastanelerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Proje Künyesi

Proje ismi:                                         Liva İstanbul 

Firma:                                                Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.       

Konum:                                              Sultanbeyli

İlk etap daire sayısı:                         349                                        

İlk etap daire büyüklüğü:                50-200 metrekare      

Toplam konut sayısı:            1000                                      

Fiyat aralığı:                                     1+1      152.500-222.000 TL

                                                           2+1      249.500-421.500 TL

                                                           3+1      339.500-514.000 TL

                                                           4+1      542.500-784.500 TL

                                                          

İlk etap teslim tarihi:                        Eylül 2013

Liva İstanbul İletişim Bilgileri

Telefon: 212 310 27 00

Web adresi: www.sinpasliva.com.tr

Mail: [email protected]

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Liva'nın örnek daire videosu yayında!
  • 20.05.2013 10:25

Sinpaş Liva'nın örnek daire videosu yayında!

Sinpaş Liva projesinin örnek dairesini gezen Emlaktasodakika.com'un kamera ekibi ...

Sinpaş Liva'da "Paşa" gönlünüz bilir!
  • 05.04.2013 17:28

Sinpaş Liva'da "Paşa" gönlünüz bilir!

Sinpaş Liva projesinin Paşa temalı reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla ya ...

Sinpaş Liva örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 16.05.2013 13:54

Sinpaş Liva örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva projesinin örnek daire görüntüleri e ...

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı
  • 31.03.2021 12:59

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı

Özbekistan Hava Yolları, İstanbul seferini düzenleyen ilk uçağın Fergana Havaala ...

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!
  • 17.09.2020 11:17

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!

Bir dönem gayrimenkul firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve dev stantlarla katıl ...

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor
  • 08.01.2018 14:10

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, İstanbul Ümraniye’de ...