maritbet girişmaritbet
Yapı Kredi'de Mortgage Fırsat Günleri kampanyası!

Yapı Kredi'de Mortgage Fırsat Günleri kampanyası!

Yapı Kredi Konut Finansman Direktörü İsmet Erdem, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine geniş bir yelpazede mortgage ürünleri sunduklarını söyledi

Yapı Kredi Konut Finansman Direktörü İsmet Erdem, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine geniş bir yelpazede mortgage ürünleri sunduklarını söyledi.

Çınar Mortgage Paketi sayesinde, konut kredisi açılış ücretinde yüzde 15 indirim ve Yuvam Konut Sigortası'nda yüzde 10 indirim kazanıldığını belirten Erdem, ayrıca hesap işletim ücreti ve kredi kartı yıllık üyelik ücretinden muafiyet, 40 TL'ye kadar Worldpuan kazanımı, ücretsiz Medline Acil Sağlık Hizmeti gibi hizmetlerin de verildiğini kaydetti.

Anahtar Teslim Mortgage ürününün büyük ilgi gördüğünü belirten Erdem, Mortgage Fırsat Günleri kampanyası kapsamında 12 aya kadar yüzde 0,75. 60 aya kadar yüzde 0,79, 120 aya kadar yüzde 0,84 faiz uygulandığı bilgisini verdi. Erdem, Yapı Kredi olarak 2010 Ekim ayı itibarıyla yaklaşık 32 bin kişiye toplamda 2,5 milyar TL tutarında konut kredisi kullandırdıklarını bildirdi.

Kaynak: Yeni Şafak

  • Etiketler:

Yorum Yaz