maritbet girişmaritbet
Mortgage Uzmanı Garanti, iki ödülü birden kazandı

Mortgage Uzmanı Garanti, iki ödülü birden kazandı

Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle Horizon Interactive Awards ve Webby Ödüllerinde iki kez şampiyonluk kürsüsüne çıktı

Garanti Mortgage, 2013'te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül'ü almaya hak kazandı. “Online Mortgage Teklifi”, “Evimin Değeri”, “Bana En Uygun Mortgage Hangisi?” ve diğer uygulamaları, hesaplama araçlarıyla bu ödüle layık görülen www.garantimortgage.com; ayrıca internet dünyasının Oscar'ı kabul edilen Webby Ödülleri kapsamında, kategorisinin en iyileri arasında yer aldı. Böylece, 12.000 başvuru arasından sıyrılarak, Webby Onur Ödülü'nün de (Webby Award Honoree) sahibi oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “İnteraktif uygulamalarla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak, sürekli geliştirdiğimiz www.garantimortgage.com, tüketicilere mortgage konusunda kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyor. Yenilikçi çizgisiyle bugüne kadar birçok ödül alan web sitemiz, kullanıcı dostu tasarımıyla mortgage süreçleri konusundaki tüm sorulara yanıt veriyor. Garanti Mortgage olarak, uluslararası otoriteler tarafından bu iki ödüle layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.  

 Kısaca Horizon Interactive Awards nedir?

2002 yılından düzenlenen interaktif medya yarışması Horizon Interactive Awards, multi-medya, grafik tasarım, pazarlama alanlarında yapılan çalışmaları ödüllendiriyor. İnternet dünyasının en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen yarışmaya her yıl dünyanın farklı yerlerinden 1.000'i aşkın şirket katılırken; danışma paneli, nihai kullanıcı paneli ve dünya çapında profesyonellerden oluşan jürinin seçtiği yaratıcı ve yenilikçi çalışmalar, altın, gümüş ve bronz ödüllere layık görülüyor.

The Webby Awards nedir?

Uluslararası Dijital Sanatlar ve Bilimler Akademisi (International Academy of Digital Arts and Sciences) tarafından; web sitesi, interaktif reklam, online film, video ve mobil kategorilerinde verilen ödülleridir. Her kategoride iki kazanan belirleniyor. Kazananlardan biri, Uluslararası Dijital Sanatlar ve Bilimler Akademisi tarafından; diğeri ise internet üzerinden katılımcıların oylarıyla seçiliyor. Webby Ödülleri birçok otorite tarafından internetle ilgili ödüllerin Oscar'ı olarak anılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Garanti 'Garanti Evimmatik' uygulamasını hayata geçirdi
  • 05.12.2017 11:00

Garanti 'Garanti Evimmatik' uygulamasını hayata geçirdi

Garanti Mortgage, “Garanti Evimmatik” uygulamasıyla konut hesaplamalarını cebe t ...

Garanti'den çevre dostu projelere Yeşil Mortgage!
  • 04.11.2017 11:39

Garanti'den çevre dostu projelere Yeşil Mortgage!

Garanti, çevre dostu projeleri desteklemek amacıyla, avantajlı faiz oranlarıyla ...

Garanti Mortgage’dan 250 TL'ye varan bonus kampanyası!
  • 26.10.2017 14:29

Garanti Mortgage’dan 250 TL'ye varan bonus kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti, yeni bir ev almak amacıyla konut kredisi kullanan müşte ...

SALT Perşembe Sineması 6 Nisan'da başlıyor!
  • 05.04.2017 13:10

SALT Perşembe Sineması 6 Nisan'da başlıyor!

Garanti Mortgage sponsorluğunda sürdürülen SALT Perşembe Sineması, ilkbahar ve s ...

Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel konut kredisi!
  • 06.12.2016 12:56

Garanti Mortgage'dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Garanti Mortgage ve İLKSAN, ilkokul öğretmenlerine özel fırsatlarla ev sahibi ol ...

Garanti Mortgage, ilk evini alanlara avantajlar sunuyor
  • 09.10.2016 10:54

Garanti Mortgage, ilk evini alanlara avantajlar sunuyor

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşteri ...