maritbet girişmaritbet
Maximum Karta düşük faizli kredi

Maximum Karta düşük faizli kredi

İş Bankası sabit dosya masrafı ve aylık yüzde 0.79’dan başlayan düşük faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuyor

 

İş Bankası sabit dosya masrafı ve aylık yüzde 0.79'dan başlayan düşük faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında ev kredisi taleplerinde 1-18 ay arası vadelerde yüzde 0.79, 19-60 ay arası vadelerde yüzde 0.89, 61-72 ay arası vadelerde yüzde 0.93, 73-120 ay arası vadelerde ise yüzde 0.94 faiz oranı uygulanıyor.

Ev kredisi kampanyasından Maximum kart sahiplerinin yanı sıra Maximum karta başvuruda bulunan müşteriler en az bir adet otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında dosya masrafı bin TL, diğer masraflar ise (100 bin TL'lik kredi için) 879 TL seviyesinde uygulanıyor.

İNTERNETTEN RANDEVU
Bu arada İş Bankası www.isteevim.com.tr üzerinden randevu noktası uygulamasını da hayata soktu. Müşteriler dilediği şubeden dilediği saat için kendisine özel bir randevu alıp yeni nesil ev kredisi ürünleri ile ilgili her türlü konuda bilgi edinebiliyor. Müşteriler eğer şubeye kadar gelmek istemezse telefon ile aranma talebinde bulunduklarında çağrı merkezi onlara her türlü konuda yardımcı oluyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz