maritbet girişmaritbet
İstanbul’da ortalama 74 bin TL konut kredisi kullanılıyor

İstanbul’da ortalama 74 bin TL konut kredisi kullanılıyor

Tarafsız ve bağımsız karşılaştırma sitesi Enuygun.com üzerinde konut kredilerini karşılaştıran İstanbulluların ortalama kullandığı kredi miktarı 74 bin TL seviyesinde. İstanbul dışında bu rakam 64 bin TL’ye düşüyor

 
Tarafsız ve bağımsız karşılaştırma sitesi Enuygun.com üzerinde konut kredilerini karşılaştıran İstanbulluların ortalama kullandığı kredi miktarı 74 bin TL seviyesinde. İstanbul dışında bu rakam 64 bin TL'ye düşüyor.

Enuygun.com ziyaretçileri günde yaklaşık 50 bin, ayda ise 1 milyondan fazla kredi incelemesi yapıyor. Bu incelemelerin %60'ını tüketici kredileri, yüzde 35'ini konut kredileri, %5'ini ise taşıt kredileri oluşturuyor. İstanbul'da konut kredisi kullananlar, ortalama 74 bin TL tutarında kredi kullanıyorlar. Bu rakam İstanbul dışında ortalama 64 bin TL seviyesinde gerçekleşiyor. Tüketici kredilerinde ise fark bu kadar çok değil: İstanbullular ortalama 12.500 TL kredi ararken, İstanbul dışındakiler yaklaşık 11 bin TL kredi ihtiyacı duyuyorlar.
 
Enuygun.com Genel Müdürü Çağlar Erol, her ay on binlerce kullanıcıyı bankalara yönlendirdiklerini belirtiyor: “Her gün 20 binden fazla kişi Enuygun.com üzerinde kredi incelemesi yapıyor. Bu kişiler günde yaklaşık 50 bin farklı kredi incelemesi yapıyorlar. Aslında biz sitemiz üzerinde bir anlamda kredilerin reklamını yapıyoruz. www.enuygun.com üzerinde onlarca farklı bankanın konut ve ihtiyaç kredilerini karşılaştırarak incelemek mümkün. Dileyen ziyaretçilerimizi bu bankaların web sitelerinde doğru alana yönlendiriyoruz, ve böylece bankalara kolayca online başvuru yapabiliyorlar. Bankalara yönlendirdiğimiz kişiler arasından her ay 800 tanesi konut kredisi kullanıyor.”
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz