maritbet girişmaritbet
İş Bankası'ndan özel kredi fırsatı!

İş Bankası'ndan özel kredi fırsatı!

İş Bankası, Nisan Ayı Ev Kredisi Kampanyası ile kendi evinin sahibi olmak isteyen müşterilerine, kişiye özel ödeme planları ile uygun taksitli konut kredisi fırsatı sunuyor

İş Bankası, Nisan Ayı Ev Kredisi Kampanyası ile kendi evinin sahibi olmak isteyen müşterilerine, kişiye özel ödeme planları ile uygun taksitli konut kredisi fırsatı sunuyor. Konut almak isteyen İş Bankası müşterileri sabit dosya masrafı ve işlem masrafları dışında ek bir komisyon ödemeksizin ev kredisi kullanarak ev sahibi olmanın keyfini yaşayabilecek.  

İş Bankası kredi kartı ve otomatik ödeme talimatından oluşan “Maximum Ev Paketi” kapsamındaki İş Bankası müşterileri,konut sigortası ve DASK'ı İş Bankası'na yaptırmaları halinde 12-120 ay arası vadeli ve yüzde 0,79 faiz oranından başlayan avantajlı koşullardan yararlanabilecek.

29 Nisan 2011 tarihine kadar sürecek kampanya dâhilinde; 1-12 ay arası vadelerde yüzde 0,79, 13-48 ay arası vadelerde yüzde 0,81, 49-60 ay arası vadelerde yüzde 0,83, 61-84 ay arası vadelerde yüzde 0,85, 85-120 ay arası vadelerde ise yüzde 0,87 faiz oranı uygulanacak.

Web: www.isteevim.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz