maritbet girişmaritbet
İş Bankası’ndan düşük faizle ev sahibi olma fırsatı

İş Bankası’ndan düşük faizle ev sahibi olma fırsatı

İş Bankası, Şubat Ayı Ev Kredisi Kampanyası sayesinde müşterilerine, uygun taksitli, uygun faizli, sabit dosya masrafı ödemeksizin sadece kredi masraflarını ödeyip, ev kredisi kullanarak ev sahibi olmanın keyfini yaşatıyor

 
İş Bankası, Şubat Ayı Ev Kredisi Kampanyası sayesinde müşterilerine, uygun taksitli, uygun faizli, sabit dosya masrafı ödemeksizin sadece kredi masraflarını ödeyip, ev kredisi kullanarak ev sahibi olmanın keyfini yaşatıyor. 
 
İş Bankası Türkiye'nin Ev Kredisi Şubat ayında da çok uygun koşullarla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.  “Maximum Ev Paketi” kapsamındaki İş Bankası müşterileri, 1-24 ay arası vadeli ve yüzde 0,73 faiz oranından başlayan çok avantajlı koşullardan yararlanabiliyor. 28 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek kampanya dahilinde; sabit dosya masrafı alınmazken; istihbarat ve ekspertiz ücretleri, Konut Sigortası ve DASK prim bedelleri haricinde ek komisyon maliyeti de bulunmuyor. Kampanya kapsamındaki özel faiz oranları, İş Bankası kredi kartı ve otomatik ödeme talimatı olan veya konut kredisi başvurusu sırasında bu ürünler için de talepte bulunan müşteriler için geçerli oluyor.
 
Kampanya dâhilinde; 1-24 ay arası vadelerde yüzde 0,73, 25-60 ay arası vadelerde yüzde 0,77, 61-84 ay arası vadelerde yüzde 0,79, 85-120 ay arası vadelerde ise yüzde 0,81 faiz oranı uygulanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz