maritbet girişmaritbet
ING Bank mortgage uzmanları akademili olmaya devam ediyor

ING Bank mortgage uzmanları akademili olmaya devam ediyor

Dünya mortgage uzmanı ING Bank, Bilgi Üniversitesi ile birlikte, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, konusunda uzman hale gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği “Akademi Mortgage” sertifika programının ikincisini gerçekleştirdi

Dünya mortgage uzmanı ING Bank, Bilgi Üniversitesi ile birlikte, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, konusunda uzman hale gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği “Akademi Mortgage” sertifika programının ikincisini gerçekleştirdi. 

Dünya mortgage uzmanı ING Bank, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, konusunda uzman hale gelmelerini sağlamak için “Akademi Mortgage” adı altında yeni bir sertifika programına başladı.  Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirilen eğitim programının ikinci etabı 13 Ocak Perşembe günü başladı. Program tamamlanıncaya kadar 3 yüz müşteri temsilcisi katılımıyla devam eden eğitimlerin sonunda başarılı olan katılımcılar sertifika kazandılar.  
 
Müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, buna uygun çözüm önerileri sunan ve müşterilerinin karar verme sürecinde doğru bilgilendirmeyi prensip edinen ING Bank,  Bilgi Üniversitesi ile birlikte hazırladığı sertifika programı sayesinde konut finansmanıyla ilgili pek çok konuda eğitim veriyor.  Satış kadrolarına mortgage konusunda uzmanlık kazandırmak için düzenlenen sertifika programı kapsamında mortgage uzmanlığının dünyadaki örnekleri üzerinden de eğitimler verildi. Mortgage konusunda vizyon kazandırmayı hedefleyen sertifika programına Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinin yanı sıra konut finansmanı sektörünün önde gelen isimleri de vaka çalışmaları üzerinden eğitimler verdi. Ayrıca emlak ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri de eğitimlerde görev aldı.

“Satış kadrolarımızı sertikalı uzmanlara dönüştürüyoruz”
Mortgage ürününün her zaman daha fazla bilgiyi gerektirdiğine dikkat çeken ING Bank Bireysel Kredileri Pazarlama Grup Müdürü Ahmet Haşim Şirin, “Mortgage bir uzmanlık konusu ve de müşterilerimizin bu hizmeti, profesyonel bir şekilde alabilmeleri için gerekli olan tüm eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla da bireysel satış kadrolarımızı, eğitimimiz sayesinde konusunda sertifikalı uzmanlar haline getiriyoruz. Müşterilerimizle mortgage sebebiyle tesis edeceğimiz uzun vadeli ilişkiyi en verimli hale getirmek için Bilgi Üniversitesi ile birlikte geliştirdiğimiz, “Akademi Mortgage Sertifika Programı” ile müşterilerimizi doğru bilgilendirerek onların mortgage konusunda en doğru kararı almalarını sağlayacağız” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz