maritbet girişmaritbet
ING Bank Mortgage Uzmanı olacaklar!

ING Bank Mortgage Uzmanı olacaklar!

ING Bank Mortgage Uzmanı yaratmak için Bilgi Üniversitesi ile birlikte “Akademi Mortgage” adı altında yeni bir sertifika programına başlıyor

Dünya mortgage uzmanı ING Bank, Bilgi Üniversitesi ile birlikte, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, konusunda uzman hale gelmelerini sağlamak için “Akademi Mortgage” adı altında yeni bir sertifika programına başlıyor.

Dünya mortgage uzmanı ING Bank, mortgage konusunda danışmanlık hizmeti veren müşteri temsilcilerinin, konusunda uzman hale gelmelerini sağlamak için “Akademi Mortgage” adı altında yeni bir sertifika programına başlıyor.  Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan eğitim programının ilk etabı 22 Eylül Çarşamba günü başlayacak. Yıl sonuna kadar 3 yüz müşteri temsilcisi katılımıyla devam edecek olan eğitimler,  2011 yılında da devam edecek.  

Müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, buna uygun çözüm önerileri sunan ve müşterilerinin karar verme sürecinde doğru bilgilendirmeyi prensip edinen ING Bank,  Bilgi Üniversitesi ile birlikte hazırladığı sertifika programı sayesinde konut finansmanıyla ilgili pek çok konuda eğitim verecek.  Satış kadrolarına mortgage konusunda uzmanlık kazandırmak için düzenlenen sertifika programı kapsamında mortgage uzmanlığının dünyadaki örnekleri üzerinden de eğitimler verilecek. Mortgage konusunda vizyon kazandırmayı hedefleyen sertifika programına Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinin yanı sıra konut finansmanı sektörünün önde gelen isimleri de vaka çalışmaları üzerinden eğitimler verecek. Ayrıca emlak ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri de eğitimlerde görev alacak.

Akademi mortgage eğitimini başarı ile tamamlayan katılımcılardan belirli kriterlere göre seçilmiş olan bir grup “ING Business School” dan da mortgage eğitimi almaya hak kazanacak. ING Business School eğitimi ile Hollanda'daki emlak sektörü ve sektörün deneyimlerini ve emlak sektörü ile bankacılık sektörü arasındaki kuvvetli bağları inceleme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

“Satış kadrolarımızı sertikalı uzmanlara dönüştürüyoruz”
Mortgage ürününün her zaman daha fazla bilgiyi gerektirdiğine dikkat çeken ING Bank Satış ve Şube Yönetimi'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özgüner, “Mortgage bir uzmanlık işidir. Müşterilerimizin bu hizmeti, konusunda uzman kişilerden alabilmeleri için gerekli olan bütün yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla satış kadrolarımızı sertifikalı uzmanlara dönüştürüyoruz. Müşterilerimizle kurduğumuz uzun vadeli ilişkinin verimli bir şekilde yürümesini sağlamak için Bilgi Üniversitesi ile birlikte geliştirdiğimiz, “Akademi Mortgage Sertifika Programı” ile şubelerimizin hizmet kalitesini artıracağımız gibi, müşterilerimizi doğru bilgilendirerek onların kendileri için en doğru kararı vermelerine de yardımcı olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ABD'de mortgage faizi 14 yılın en yüksek seviyesindeki seyrini sürdürüyor
  • 28.09.2022 17:20

ABD'de mortgage faizi 14 yılın en yüksek seviyesindeki seyrini sürdürüyor

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı Ağustos 2 ...

Loda Mobilya'dan 36 ay vdeli ING Bank kredisi!
  • 28.05.2022 17:03

Loda Mobilya'dan 36 ay vdeli ING Bank kredisi!

Türk mobilyasını tasarım ve fonksiyonel yönüyle kendine has dizayn anlayışında b ...

EMLAK SEKTÖRÜNDE DURGUNLUK
  • 14.01.2012 11:43

EMLAK SEKTÖRÜNDE DURGUNLUK

Atso Emlak Komisyonu Başkanı Halil Ersoy emlak sektöründe 2011 yılının ikinci ya ...

Türkler, Miami'ye akın ediyor!
  • 25.06.2015 12:28

Türkler, Miami'ye akın ediyor!

ABD'nin en gözde bölgelerinden Miami, Türklerin akınına uğruyor. Bölgede hem tat ...

Trabzon Zağnos kentsel dönüşüm projesinde son durum!
  • 19.09.2020 14:41

Trabzon Zağnos kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sah ...

"Giresun'da şu an kapalı yolumuz yok"
  • 25.08.2020 17:05

"Giresun'da şu an kapalı yolumuz yok"

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bundan sonra bu afet ...