maritbet girişmaritbet
ING Bank konut faizlerini yüzde 0.84’e çekti

ING Bank konut faizlerini yüzde 0.84’e çekti

ING Bank, tüm mortgage ürünlerinde gerçekleştirdiği faiz indirimiyle, tüketicilerin ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kampanya kapsamında en düşük konut faizi oranı 10 yıl vadede yüzde 0.84’e düştü

 

Farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği mortgage ürünleri ile dikkat çeken ING Bank, tüm mortgage ürünlerinde gerçekleştirdiği faiz indirimiyle, tüketicilerin ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  Kampanya kapsamında en düşük konut faizi oranı 10 yıl vadede yüzde 0.84'e düştü.

 Konut finansmanı alanında dünya çapındaki deneyimini Türkiye'ye taşıyan ING Bank, mortgage ürünlerinde bayram öncesi faiz indirimi gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında Mortgage Plus, ING Her Keseye Mortgage ve Masrafsız Mortgage başta olmak üzere tüm ürünlerinde gerçekleştirdiği faiz indirimi ile tüketicileri ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.

 ING Bank Mortgage faiz indirim kampanyası kapsamında “Mortgage Plus” ürününü 5 yıl vadede yüzde 0.82 faiz oranı ve 10 yıl vadede yüzde 0.84 faiz oranı ile 2011'de ödemeye başlama imkânı ve sadece 1.000-TL masrafla sunuyor.
 “ING Her Keseye Mortgage” ürünü ile tüketicilere çok daha düşük taksitler ve %2 erken ödeme ücreti olmadan ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

 Kampanya kapsamında, dosya masrafı, ipotek tesis bedeli ve ekspertiz ücreti ödemek istemeyen tüketiciler için ise “Masrafsız Mortgage” ürünü 5 yıldan 10 yıla kadar % 0.95 faiz oranı ile sunuluyor.

 ING Bank Mortgage ürünlerindeki faiz indirim kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye tüm ING Bank şubelerinden, www.ingbank.com.tr adresinden veya 444 0 600 no'lu telefondan ulaşılabilir.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz