maritbet girişmaritbet
Halkbank’tan konut kredilerinde güz tarifesi!

Halkbank’tan konut kredilerinde güz tarifesi!

Halkbank, yeni Güz Tarifesi kampanyası kapsamında düşük faizli, uzun vadeli tüketici ve konut kredisini hizmete sunduğunu duyurdu


Halkbank, yeni Güz Tarifesi kampanyası kapsamında düşük faizli, uzun vadeli tüketici ve konut kredisini hizmete sunduğunu duyurdu.

Halkbank'tan yapılan açıklamada, Güz Tarifesi kapsamında tüketici kredilerinde, 7 bin liraya kadar 18 ay vadede yüzde 0,75, 36 ay vadede yüzde 0,85 aylık faiz oranı, 15 bin liraya kadar 24 ay vadede yüzde 0,85, 48 ay vadede yüzde 0,90 aylık faiz oranı, 25 bin lira için 24 ay vadede yüzde 0,90, 60 ay vadede yüzde 0,95 aylık faiz oranı uygulandığı belirtildi.
Tüm kredi seçenekleri için dosya masrafının 125 lira olarak sabitlendiği kampanyada, ilk taksitin 2 ay ertelenebilmesi imkanının da sunulduğu kaydedildi.
 
Konut kredilerinde ise müşterilere yüzde 0,77'den başlayan faiz oranları ve sadece 500 lira dosya masrafı imkanının sağlandığı dile getirilen açıklamada, Güz Tarifesi'nden konut kredisi kullananların taksit erteleme, mola verme, artan taksitli, azalan taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabileceği bildirildi.
 
Açıklamada, Güz Tarifesi'nden yararlanmak için 30 Ekim tarihine kadar Halkbank şubelerine başvuru yapılabileceği belirtildi.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuya ilişkin açıklamasında, okulların başlaması, kışa hazırlık niteliğindeki onarım, tadilat çalışmalarıyla sonbahar aylarında harcamaların arttığına dikkati çekerek, şunları ifade etti:
''Güz Tarifesi kampanyamızla bu harcamaları bir yük olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle son derece düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleriyle Güz Tarifesi kampanyasını başlattık. Konut kredilerini de son derece avantajlı koşullarla bu kampanyaya dahil ederek sektörde en uygun koşullarla konut kredisi kullandıran banka olma özelliğimizi koruduk. Kampanyamıza eklediğimiz ilk taksiti 2 ay erteleme seçeneği sayesinde bugün kredi kullanan müşterilerimiz geri ödemelerine kışın başlayabilecekler.''
  • Etiketler:

Yorum Yaz