maritbet girişmaritbet
Halkbank’tan hediyeli konut kredisi

Halkbank’tan hediyeli konut kredisi

Halkbank yeni yılın ilk kampanyasını Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi adıyla başlattı. Kampanyadan yararlananlar Kredi İşsizlik Sigortası, İflas, Ferdi Kaza ve Acil Sağlık Sigortası hediyelerine aynı anda sahip olma imkanı yakalıyor

Halkbank yeni yılın ilk kampanyasını Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi adıyla başlattı. Düşük faiz oranı, uzun vade seçenekleri ve sigorta hediyeleriyle dikkat çeken kampanya kapsamındaki konut kredisi yüzde 0,74, tüketici kredisi yüzde 0,70'ten başlayan aylık faiz oranıyla kullandırılıyor. Kampanyadan yararlananlar Kredi İşsizlik Sigortası, İflas, Ferdi Kaza ve Acil Sağlık Sigortası hediyelerine aynı anda sahip olma imkanı yakalıyor.
 
Halkbank, yeni yılın ilk kampanyası Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi'ni hizmete sundu. Kampanya kapsamındaki konut kredisinin aylık faiz oranı 36 ay vadede yüzde 0,74, 37 – 60 ay arası vadede yüzde 0,76, 61 – 84 ay arası vadede yüzde 0,77, 85 – 120 ay arası vadede yüzde 0,78 olarak belirlendi. Kefilsiz kullandırılan tüketici kredisinin vadesi 60 aya kadar uzarken aylık faiz oranı yüzde 0,70'ten başlıyor. Kampanya kapsamında kredi kullananlar Kredi İşsizlik Sigortası, İflas, Ferdi Kaza ve Acil Sağlık Sigortası ürünlerinin hepsine birden ücretsiz sahip oluyor.
 
Halkbank'ın yeni kampanyası Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi'yle ilgili açıklamada bulunan Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Yeni kampanyamız müşterilerimize tüketici ve konut kredilerinden piyasadaki en uygun koşullarla yararlanma fırsatı sunuyor. Bu fırsat sayesinde müşterilerimizin bütçelerinin rahatlayacağına, güvenle yeni konut yatırımlarına yönelebileceklerine inanıyoruz” dedi.
 
Uğurlu Tüketici Kredisi 7 bin 500 TL'ye kadar 18 ay vadede yüzde 0,70, 36 ay vadede yüzde 0,80 aylık faiz oranıyla kullandırılıyor. 15 bin TL'ye kadar olan kredi taleplerine 24 ay vadede yüzde 0,82, 48 ay vadede yüzde 0,85 aylık faiz oranı uygulanıyor. 25 bin TL için aylık faiz oranı 24 ay vadede yüzde 0,87, 60 ay vadede yüzde 0,89 oluyor. Masrafsız kullandırılan 10 bin TL'lik kredi için 24 ay vadede yüzde 0,91, 60 ay vadede yüzde 0,93 aylık faiz oranı imkanı tanınıyor.
Halkbank'ın Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler tüm şubelere başvurabiliyor.
 

Web: www.halkbank.com.tr

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz