maritbet girişmaritbet
Garanti’den bir ilk daha: Televizyondan Mortgage Danışmanlığı

Garanti’den bir ilk daha: Televizyondan Mortgage Danışmanlığı

Garanti Bankası, Türkiye’de ilk defa, Web TV aracılığıyla mortgage danışmanlığı verme ve başvurusu yapma fırsatını sunuyor

Garanti Bankası, Türkiye'de ilk defa, Windows 7 Home Premium, Windows Professional ve Windows 7 Enterprise içinde ücretsiz bulunan ve internet uygulamalarına erişim sağlayan Media Center medya platformu üzerinden interaktif bir uygulamaya imza atarak, müşterilerine, Web TV aracılığıyla mortgage danışmanlığı verme ve başvurusu yapma fırsatını sunuyor.
 
Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı Uygulaması, artık Windows Media Center'da yayın yapan CNBC-e de yer alıyor. Kullanıcılar, ekrandaki mortgage ikonuna tıklayarak, Garanti'nin Mortgage Uzmanlarıyla çevrimiçi konuşarak, danışmanlık hizmetinden faydalanma imkanını elde ediyor. TV yayınını ise sayfanın alt köşesinde beliren küçük ekrandan takip etmeye devam edebiliyor.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Son dönemde yaşanan teknolojik gelişmeler, özellikle bankacılık alanında, kullanıcı deneyimi açısından yepyeni bir dönemi beraberinde getiriyor. Bilgi paylaşımının kolaylaşmasıyla; müşterilerimize, daha özel, kişiselleştirilmiş, interaktif deneyimler sunuyoruz. Bankacılık hizmetini internet ve mobil cihazlar üzerinden vererek, gerçek anlamda kişiye özel çözüm üretmeyi ve sürekli olarak kendimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Şubesiz Bankacılık'ta amacımız; müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun kanalı, en uygun zamanda kullanarak, bankacılık işlemlerinde kolaylık ve hızı yakalamak. Buna paralel olarak; Microsoft ve CNBC-e ortaklığıyla, artık Web TV üzerinden müşterilerimize danışmanlık ve bilgilendirme hizmetleri vermeye başlıyoruz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz