maritbet girişmaritbet
Garanti, evini değiştirene Mortgage kredisi veriyor

Garanti, evini değiştirene Mortgage kredisi veriyor

Eski evini aceleye getirmeden satmak isteyip de yeni bir ev satın almak isteyenlere müjde... Garanti Mortgage, peşinat için birikmişi bulunmayanlara ‘Evini Değiştirene Mortgage’ fırsatı sunuyor

Konut alımını kolaylaştıran yeni bir ürün ortaya koyan Garanti Mortgage, peşinat için birikmişi bulunmayanlara ‘Evini Değiştirene Mortgage' fırsatı sunuyor. Konut alımını kolaylaştıran yeni bir ürün ortaya koyan Garanti Mortgage, peşinat için birikmişi bulunmayanlara ‘Evini Değiştirene Mortgage' fırsatı sunuyor.
 
Ürün ile müşteriler, peşinat için kendilerine ait eski konutların satışını beklemeden yeni bir daire satın alabilecek. ‘Evini Değiştiren Mortgage' satılacak eve ipotek konulup, yeni konut bedelinin tamamı kredilendirilmesine imkan tanıyor. Bu şekilde peşinat da ertelenebiliyor. Tüketici en fazla 12 ay sonra eski ev satışından gelen tutarla peşinat ödemesini yapabiliyor.
 
Böylece, eski evinin satılmasını beklemeden yeni konut alabiliyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, avantajlı yeni ürünler ortaya koymak öncelikli hedeflerimiz arasında. ‘Evini Değiştirene Mortgage' ürünü sayesinde artık tüketiciler mortgage ile yeni evi satın alırken peşinat için eski evlerinin satılmasını beklemek mecburiyetinde kalmayacak. Herkese uygun mortgage ürünleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz