maritbet girişmaritbet
Finansbank'tan 375 TL taksitle konut kredisi

Finansbank'tan 375 TL taksitle konut kredisi

Finansbank, yeni konut kredisi kampanyası ile müşterilerine, herkesin kendi evinde oturmasına olanak sağlayacak özel avantajlar sunuyor

 

 

 

Finansbank, yeni konut kredisi kampanyası ile müşterilerine, herkesin kendi evinde oturmasına olanak sağlayacak özel avantajlar sunuyor. İçerisinde cazip fırsatların bulunduğu sonbahar kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin, ilk 6 ayda ödeyeceği taksitler 375 TL'den başlıyor.

Kampanya özelinde dosya ücretini, kredi kullanılacak tüm tutarlar için 1.000 TL olarak belirleyen Finansbank, müşterilerine yüzde 0,75'den başlayan avantajlı faiz oranlarından ve 120 aya varan vade seçeneklerinden yararlanma imkanı sunuyor.

Yeni mortgage kampanyaları ile isteyen herkesi ev sahibi yapmayı hedeflediklerini belirten Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, "Kampanya ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize önemli bir kolaylık sağladığımızı düşünüyoruz. Taksit tutarının yanında, faiz oranı ve dosya masrafını da cazip tutarlara indirdik. Örneğin; 50.000 TL tutarında kredi kullanmak isteyen müşterimize, 24 ay vade için yüzde 0,75 faiz oranından yararlanma ve ilk 6 ay boyunca yalnızca 375 TL taksit ödeme fırsatı sunuyoruz. Aynı miktarda kredisini 60 ay vade ile kullanmak isteyen müşterimiz, yüzde 0,83 faiz oranı ile 415 TL; 84 ay vadede almak isteyen müşterimiz yüzde 0,86 faiz oranı ile 430 TL ödeyecek."

  • Etiketler:

Yorum Yaz