maritbet girişmaritbet
Emlak Katılım şubeleri nerede?

Emlak Katılım şubeleri nerede?

Emlak Katılım, yeni yılda şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım, yeni yılda şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Emlak Katılım, İstanbul'daki 24. şubesini Mecidiyeköy'de açarken, Antakya ve Isparta'da da ilk şubelerini hizmete sundu. Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 yeni şube açarak toplamda 100 hizmet noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, şube ağını da hızla genişletmeye devam ediyor. 2020 yılını 50 şube ile tamamlayan Emlak Katılım, üç yeni şubesini daha hizmete sundu. Antakya ve Isparta'da ilk şubelerini açmanın heyecanını yaşayan Emlak Katılım, İstanbul'daki 24. şubesini ise Mecidiyeköy'de açtı.

Hedef: Yıl sonuna kadar 50 şube

Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri şubeleşme çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ülkemizin güçlü ekonomisine ve yarınlarına olan inancımızla yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 2021 yılına üç yeni hizmet noktamızı aynı anda açarak hızlı bir giriş yapıyoruz. İstanbul'da 24. şubemizi Mecidiyeköy'de müşterilerimizle buluşturuyoruz. Tarım, hizmet ve sanayi bakımından bölgenin önemli merkezlerinden Isparta ile medeniyetlerin kesişim noktası Hatay'ın merkezi Antakya' da ilk şubelerimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç şubemizin de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2021'de 50 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yılsonunda toplam 100 hizmet noktasına ulaşmayı planlıyoruz” dedi. 

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşlarının temel nedenlerinden biri olarak tanımlayan Bayraktar, şöyle devam etti: “2020 pandemi nedeniyle ezber bozan bir yıl olarak tarihe geçse de bizim için başarılı rakamlara ulaştığımız bir yıl oldu. Emlak Katılım olarak, 2019'da 9,3 milyar TL olan aktif büyüklüğümüzü 2020 sonu itibariyle 20,3 milyar TL'ye taşıyarak yüzde 120 oranında büyüme gerçekleştirdik. Özelikle reel sektörü destekleyen fonlar kullandıran bankamızın bu yönde fon büyüklüğü 16,4 milyar TL'ye ulaşırken, toplanılan fonlar da 11,7 milyar TL civarında gerçekleşti. 
2021'de de müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmete alacağımız yeni şubelerimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

Dijital kanal üzerinden hesap açılabiliyor

Şube ağını genişletirken dijitalleşen dünyanın gereksinimlerine de uygun olarak hareket eden banka, şubeye gitmeden banka hesabı açmayı mümkün kılan “e-şube”yi hizmete sundu. Emlak Katılım “e-şube” sayesinde müşteriler tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve tüm bankacılık işlemlerini bu kanal üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Müşterilerinin her şartta yanında

Emlak Katılım, farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda banka gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçirdi. Bir ilke imza atarak hizmete sunduğu bu uygulama ile banka, gayrimenkul alım satım işlemlerini güvence altına alıyor. Aynı zamanda yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması; hem tasarruf sahiplerinin hem de Türkiye'nin kazanması amacıyla altın toplama günlerini başlattı. Böylelikle Emlak Katılım, yeni ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin her şartta yanında oluyor.

Şube ağı 53 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Mecidiyeköy, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa, Adapazarı, Antakya ve Isparta şubeleriyle hizmet veriyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı
  • 03.01.2023 15:49

Emlak Katılım, İskenderun ve Düzce şubeleri ile 82 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, yenilikçi ürün ve hizmetlerini şubeleri ve dijital kanalları üzer ...

Emlak Katılım, Ankara’da Siteler şubesini hizmete sundu
  • 10.02.2022 17:01

Emlak Katılım, Ankara’da Siteler şubesini hizmete sundu

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe ye ...

Emlak Katılım’dan İzmir’e ikinci şube!
  • 09.07.2021 11:28

Emlak Katılım’dan İzmir’e ikinci şube!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle Mart 2019’da hizmet vermeye ...

Emlak Katılım’dan 3 yeni şube!
  • 09.06.2021 11:11

Emlak Katılım’dan 3 yeni şube!

2020 yılında şubeleşmeye hız vererek yılsonu şube sayısını 50’ye taşıyan Emlak K ...

Emlak Katılım, dört yeni şubesini hizmete sundu
  • 06.04.2021 16:35

Emlak Katılım, dört yeni şubesini hizmete sundu

İstanbul’da 28’inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise üçüncü şubesini h ...

Emlak Katılım, Türkiye genelinde 58 şubeye ulaştı
  • 02.03.2021 16:31

Emlak Katılım, Türkiye genelinde 58 şubeye ulaştı

Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağı ...