maritbet girişmaritbet
Döviz kredisi almayın

Döviz kredisi almayın

“Bak filan devletin parası yerinde sayıyor, kaç yıldır sabit duruyor, krediyi falan dövizden yapalım.” önerilerine inandığınız takdirde, tüm riskleri de kabullendiniz demektir

 Konut kredilerinde, 1992 – 1993 yıllarında, dövizle borçlanıp da hüsrana uğrayıp ve intiharlara varan sonuçların hatırlanması gerekir. O zaman da uyarmıştık! ama dinleyen dinledi, dinlemeyen kaybetti.

 DÖVİZ SERSERİ MAYINDIR…!

 “Bak filan devletin parası yerinde sayıyor, kaç yıldır sabit duruyor, krediyi falan dövizden yapalım.” önerilerine inandığınız takdirde, tüm riskleri de kabullendiniz demektir. Döviz serseri! mayın gibidir. Nereye vuracağı, ne zaman patlayacağı bilinmez.

 

EN UYGUN TL

 TL ile borçlanmalarda bile hesabı kitabı iyi yaparak, bir yerde ayağını yorganına göre uzatarak hareket etmek en uygunudur.

 BİLEŞİK FAİZDEN DE UZAK DURUN

Döviz borçlanması kadar bir diğer tehlikede bileşik faizdir. Risksiz olanı, sabit faizdir. Ödeyeceğin aylık faiz ve ödeyeceğin miktar net olarak bellidir.

DÖVİZZEDE OLMAYIN

Bankerzede, depremi belleklerdedir… Dövizzede olmamak içinde, avukata, emlak müşavirlerinize ve mali müşavirlerinize danışmadan kalem oynatmayınız. Açık ve net olarak uyarımız; Dövizle borçlanmayınız.

 

Başkent Mektubu / Salim TAŞCI ( Gayrimenkul Uzmanı)

Önceki yazıları

- Türkiye bıngıldak toprak üstünde

- Haberdar olmadığın kardeşin varsa...

- Tapu kadastro işlemlerinde sahtecilik suçları ve kanuna aykırı fiiller

- Vatandaşın tapuya dilekçe verme hakkı vardır

 Tapusu olan mülk sizin mi acaba?

- Gayrimenkulde orta direğin direği kırıldı!

 -Belediyeler keyfi istimlak yapamayacak

- Ekonomiyi soğurturken dondurmayın!

- Yüzde 40 satışları %40 düşürür

- Merhaba ve hoşbulduk

  • Etiketler:

Yorum Yaz