maritbet girişmaritbet
Bu yıl 200 bin kişi kredi kullanacak!

Bu yıl 200 bin kişi kredi kullanacak!

Fortisbank Pazarlama Yönetim Grubu Genel Müdür Yardımcısı Cem Ertem, 2010 yılı sonuna kadar 200 bin kişinin konut kredisi kullanacağının tahmin edildiğini söyledi

 

Düşen faiz oranlarıyla beraber kredilere talebin arttığını belirten Fortisbank Pazarlama Yönetim Grubu Genel Müdür Yardımcısı Cem Ertem, 2010 yılı sonuna kadar 200 bin kişinin konut kredisi kullanacağının tahmin edildiğini söyledi. Konut kredisinde uygun faizli fiyatlama politikasına ilerleyen dönemlerde de devam edeceklerini anlatan Ertem, değişik ihtiyaçlara cevap veren 15 farklı mortgage ürünüyle pazarda büyümeyi hedeflediklerini açıkladı.
 

Kredi pazarının 2006 yılına göre 2 katı büyüdüğünü belirten Ertem, Fortisbank'ın da aynı dönemde yaklaşık 3 katı bir hacme ulaştığını söyledi.


Kredi kullanıcılarının  vizyon sahibi markalaşan konut projelerine yöneldiğini anlatan Ertem önümüzdeki dönemin rekabet sürecine ilişkin şu hususları vurguladı:
“Mortgage kredisi kadar satın alınacak konutun ek özelliklerinin ve konutu yapacak olan firmanın da rekabetin içine girmesini bekliyoruz. Bu sayede konut kredisine başvurulurken konutun yanında konutun sunacağı yaşam tarzı da etkili olacaktır. Bu nedenle mortgage rekabetinde markalaşan firmalarla anlaşarak tüketiciye güven veren bankalar rekabette daha çok söz sahibi olacaktır”
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz