maritbet girişmaritbet
Anadolubank’tan konut kredisinde yüzde 0,69 fırsatı

Anadolubank’tan konut kredisinde yüzde 0,69 fırsatı

Konut piyasasının canlandığı ve konut satışlarının giderek arttığı dönemde Anadolubank, konut satın almak isteyen tüketicilere destek olmak için faiz oranlarını indiriyor

 

 

Konut piyasasının canlandığı ve konut satışlarının giderek arttığı dönemde Anadolubank, konut satın almak isteyen tüketicilere destek olmak için faiz oranlarını indiriyor.
 
Anadolubank'ta konut kredisi faizleri %0,69'dan başlıyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen tüketiciler, 60 ve 120 ay vadelerde, ilk yıl %0,69, diğer yıllar %0,89 faiz oranlı “Fırsat Konut Kredisi”ni tercih ediyor. Maaşlı çalışanlar, net gelirlerindeki değişime duyarlı “Bordroluya Konut Kredisi” isimli ürünü, konut aldığı ilk yıl; taşınma, tadilat, eşya alımı gibi sebeplerle artan masraflar doğrultusunda kredi taksitlerinin düşük olmasını isteyen tüketiciler ise; “İlk Yıl Az Ödemeli Konut Kredisi”ni üstelik 60 ay vadede %0,84 faiz oranı, 120 ay vadede ise %0,87 faiz oranı avantajı ile tercih ediyor.
 
Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan: “Konut alımına ilişkin yaşanan talep artışlarını göz önünde bulundurarak, tüketiciye düşük faizli ve alternatif ödeme planlı seçenekler sunuyoruz. Sunduğumuz hizmet doğrultusunda herkes kendi kesesine uygun krediyi seçip, kullanabiliyor” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz