maritbet girişmaritbet
Albaraka'dan polislere özel kredi

Albaraka'dan polislere özel kredi

Albaraka ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) arasında yapılan işbirliği sözleşmesi Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile Polsan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pek tarafından imzalandı Albaraka ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) arasında yapılan işbirliği sözleşmesi Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile Polsan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pek tarafından imzalandı

Albaraka ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) arasında yapılan işbirliği sözleşmesi Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile Polsan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pek tarafından imzalandı Albaraka ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) arasında yapılan işbirliği sözleşmesi Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile Polsan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pek tarafından imzalandı. Sözleşme ile POLSAN'ın ortağı polis ve eşlerine; Albaraka'nın sağladığı özel kar oranları ile konut, araç ve tüketici finansmanından yararlanma imkanı sağlandı.

Albaraka'dan yapılan açıklamaya göre, Albaraka, konut, araç ve tüketici finansmanı konusunda 98 bin ortağı bulunan Polis Bakım ve Yardım Sandığı ile işbirliğine gitti. Kampanya kapsamında, ortaklık sürelerine bakılmaksınız, POLSAN'ın tüm ortakları ile eşlerine Albaraka'nın tüm şubelerinden özel kar oranlarıyla konut, araç ve tüketici finansmanı imkânı tanındı.

POLSAN ortakları, satın almayı düşündüğü konutun ekspertiz değerinin yüzde 75'ine kadar konut finansmanı kullanabilecek. Mortgage kapsamındaki konut finansmanları için 300 TL istihbarat, 500 TL ekspertiz ücreti tahsil edilecek.

Albaraka, sıfır kilometre araç satın almayı planlayan POLSAN ortaklarına, anahtar teslim fiyatı yerine Ötv ve Kdv dahil, diğer masraflar hariç, proformada yazılı bedelin yüzde 80'i oranında finansman sağlayabilecek. İkinci el araçlarda ise bu oran, aracın marka ve modeline göre kasko değerinin yüzde 40-70'i arasında olacak. Araç finansmanında istihbarat ücreti 250 TL olarak belirlendi.

Kampanya kapsamında, POLSAN ortaklarının satın alacağı dayanıklı tüketim mallarının finansmanı için de uygun kar oranları ile destek sağlanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!
  • 23.09.2022 09:51

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!

Buna göre tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut kredisi sözleşmeleri, sigortal ...

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!
  • 17.09.2022 13:21

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçlarını açıkladı. ...

Konut kredisi hacmi 353 milyar TL'ye yaklaştı!
  • 19.08.2022 09:34

Konut kredisi hacmi 353 milyar TL'ye yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 53 milyar 374 milyon lira artarak ...