maritbet girişmaritbet
KİPTAŞ'tan Maltepe'ye okul müjdesi!

KİPTAŞ'tan Maltepe'ye okul müjdesi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafından yapılan okulun açılış törenine katıldı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafından yapılan Maltepe Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu açılış törenine katıldı.

Açılışa bu isimlerin yanı sıra, Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, diğer yetkililer, veliler ve öğrenciler katıldı. Başkan Kadir Topbaş'ın İBB'nin eğitime yaptığı yatırımlarını anlatan konuşmasından sonra kürsüye gelen Vali Mutlu konuşmasında, "Diliyorum ki bu şehrin ve bu ülkenin güzelçocukları hep mutlu olsunlar, yüzleri hep gülsün ve sevinçleri paylaşsınlar.Bugün böylesine güzel bir sevinci birlikte paylaşıyoruz. Okulumuzun açılışından hepimiz ayrı bir keyif alıyoruz. Bu sevinci bize yaşatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a, bu okulun yapımında büyük emekleri olan KİPTAŞ'ın değerli Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a ilçemizin değerli kaymakamı Ahmet Okur ve bütün emeği geçenleri yürekten kutluyorum" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu 1. sınıföğrencisi Aleyna Irmak Önder'in konuşması İstanbul'un yöneticilerini duygulandırdı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Mutlukaymakam Okur ve diğer konuklarla birlikte sınıfları gezerek, öğrencilerlesohbet ettiler.

FUNDA ÖZDEMİR/Önce Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'tan Maltepe'ye okul müjdesi!
  • 21.04.2012 16:05

KİPTAŞ'tan Maltepe'ye okul müjdesi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafında ...